Antidark - Antidark

Prismatch

Fri fragt over 499,-

Generelt
Serienavn Palla
Ledning Ingen ledning
Designer Antidark
Fatning LED
Indbygget Led Ja
Indbygget Lysdæmper Ja
Farve Messing
Materiale Aluminium
Mærke Antidark
Lyskilde
Watt forbrug 7.4W
Lyskilde Medfølger Ja
Type LED
Farvetemperatur 1800-3000 K
Lumen 586
Mål og vægt
Produkt Diameter (cm) 10
Højde (cm) 10.5

ANTIDARK PALLA C90 MESSING DTW LED IP44 LOFTSLAMPE

Palla Mini C90 er den mindste single væg/loftlampe i serien med en glaskugle på 10 cm.

Lad Palla Mini C90 træde i karakter på badeværelset på hver side af spejlet – eller brug den som et elegant alternativ til en traditionel sengelampe, i hyggekrogen i stuen eller som indbydende entre belysning.

De smukke glaslamper kan bruges enkeltvis, flere sammen eller kombineres på tværs af modeller for at skabe et sammenhængende udtryk gennem boligen.

Palla serien er gennemtænkt til mindste detalje. Det matterede glas sørger for en behagelig, diffus belysning, der skaber en stemningsfuld atmosfære uden at forårsage blænding. Derudover er Palla konstrueret, så lyset spredes smukt på hele glasfladen, uden at der opstår skygger.

Ligesom resten af serien, er Palla Mini C90 dæmpbar, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken til behov, aktivitet og stemning. Derudover har den Dim to Warm funktion, så du samtidig kan justere mellem koldt og varmt lys.

Den kugleformede glaslampe er monteret på en base i aluminium, der fås i messing og titanium. Basen skaber en smuk kontrast til det bløde formsprog fra glaskuglen og indrammer lampen på elegant vis.

Varenummer
5706872041954
699 kr.

Levering 1-3 hverdage

-
+