Antidark - Antidark

Prismatch

Fri fragt over 499,-

Generelt
Serienavn Palla
Ledning Ingen ledning
Designer Antidark
Fatning LED
Indbygget Led Ja
Indbygget Lysdæmper Ja
Farve Messing
Materiale Aluminium
Mærke Antidark
Lyskilde
Watt forbrug 18.6W
Lyskilde Medfølger Ja
Type LED
Farvetemperatur 1800-3000 K
Lumen 1028
Mål og vægt
Produkt Diameter (cm) 21.5
Højde (cm) 10.5

ANTIDARK PALLA DOBBELT C290 MESSING DTW LED MINI LOFTSLAMPE

Palla er en betagende serie af kugleformede lamper skabt af opalglas. Lamperne findes i flere forskellige designs og størrelser, og bidrager med et eksklusivt og sofistikeret look i indretningen. Samtidig er de enkle og tidløse, og kan derfor let integreres i eksisterende rum.

Palla Mini C290 – En lille double glaslampe med flere muligheder
Den mindste double glaslampe i serien er Palla Mini C290. Lampen kan både bruges som loftlampe og væglampe, hvilket giver mange muligheder for anvendelse i boligen.

Denne lille double glaslampe egner sig godt som loftlampe i entreen, hvor den vil bidrage med et behageligt og indbydende lys i boligens første rum. Den vil også træde smukt i karakter som væglampe i stuens hyggekrog eller du kan bruge den til at skabe ekstra lys på det store badeværelse.

Palla Mini C290 er et lille kunstværk i sig selv, men den kan også bruges flere sammen, eksempelvis i en lang gang, eller kombineres på tværs af modeller for at skabe et personligt og sammenhængende udtryk gennem boligen.

Palla-serien er gennemtænkt ned i de mindste detaljer. Også når det kommer til belysningen. Det matterede glas medvirker til et behageligt diffust lys, der ikke blænder og skaber en god atmosfære. Lamperne er konstrueret, så der ikke opstår skygger og lyset spredes smukt på hele glasfladen.

Palla Mini C290 er en dæmpbar glaslampe og har DTW funktion, så du både kan tilpasse lysstyrke og farvetemperatur til behov, aktivitet og stemning.

De kugleformede glaslamper er monteret på en base i aluminium, som skaber en elegant kontrast til det fine glas. Basen fås i messing og titanium, så du har mulighed for at matche din personlige stil.

Varenummer
5706872041787
1.699 kr.

Levering 1-3 hverdage

-
+