Bordlamper Louis Poulsen

pr. side
Faldende orden

16 varer

pr. side

Med en bordlampe fra Louis Poulsen, der kombinerer det funktionelle med det stilfulde, får du belysning, der kan indgå i enhver indretning. Hvert enkelt lampedesign er gennemtænkt, så du får mest muligt ud af både lyset og lampens æstetik. Er du på udkig efter en bordlampe, der kan lyse et mørkt hjørne op ved lænestolen, give godt lys på reolen eller måske fungere som sengelampe, så kan du roligt gå efter en Louis Poulsen-bordlampe.

Louis Poulsen - skandinavisk designtradition

Louis Poulsen er en dansk belysningsvirksomhed, som har etableret sig som en verdenskendt producent af belysning og designlamper på det globale marked. I tæt samarbejde med en lang række anerkendte danske og internationale designere og arkitekter står de bag en stribe af de største lampesuccesser gennem tiden.

Hos Louis Poulsen følger form funktion, og hver eneste detalje har et bestemt formål. Produkterne fra Louis Poulsen frembringer lys af høj kvalitet, som ikke kun er en fryd for øjet, men som også skaber et smukt lys.

Lamper på verdensklasse-niveau

Når det gælder dansk design i første klasse, kommer vi ganske simpelt ikke komme uden om Louis Poulsen-lampernes enkle og helt stilrene udseende. Og her er det bestemt ingen overdrivelse at kalde danske Louis Poulsen for ledende indenfor belysning.

Hvad angår bordlamperne fra den danske virksomhed, holder de en enormt høj kvalitet, og de kan altid leveres i mange forskellige, forfriskende og ikke mindst inspirerende designs, der med sikkerhed passer perfekt ind i mange af de danske, moderne hjem rundt omkring i landet.

En bordlampe, hvor praktik og design smelter sammen

Med en bordlampe kan du nemt sætte sig præg på boligens indretning, mens du kan tilføre lys og pifte ethvert mørkt hjørne eller område i boligen op. Med det praktiske element, hvor lampen skal kunne tilføre den nødvendige belysning og have et design, der skal passe ind, er en bordlampe den ideelle løsning.

En bordlampe kan nemlig både fungere som en praktisk løsning på manglende belysning på samme tid med, at den vil kunne fungere som et dekorativt element i indretning, der nemt kan tilpasses egne behov.

Bordlamper fra Louis Poulsen hos Lysmesteren

Hos Lysmesteren er vi autoriseret forhandler af Louis Poulsen, og derfor tilbyder vi et bredt udvalg af bordlamper fra Louis Poulsen, for at du nemt kan finde lige den med det bedste lys og det rette udseende.

Se nærmere på vores udvalg af Louis Poulsen lamper her på siden, hvor du, uanset om du ønsker en fleksibel lampe til både læsning og dekorativ udsmykning eller blot mangler hyggebelysning til et mørkt hjørne, med garanti finder det her.

Louis Poulsen forhandles ikke i følgende Lysmesteren butikker: Roskilde og Næstved.