Trådløse lamper

Lysmesteren har et bredt udvalg af transportable lamper. Kært barn har mange navne, i denne kategori findes transportable, genopladelige, ledningsfrie, trådløse, portable og to-go lamper. Uanset navn er fælles for dem alle, at de har indbygget genopladelige batterier, hvor funktionen er den samme - de kan tages med rundt, uden brug af ledning for at lampen kan lyse.

En trådløs lampe oplades nemt via et stik, hvor den efter en fuldopladning, er klar til at lyse i et hvis antal timer.

Genopladelige lamper kan nemt tages med rundt i hjemmet, og placeres hvor behovet for lys er, også steder hvor der ingen kontakt er.

Søger du lys til dit mørke hjørne, hvor der ingen stikkontakt er, så er en trådløs lampe perfekt. Brug en trådløs lampe til hyggeligt lys i reolen, på spisebordet, eller mens der læses en bog med de små. De ledningsfri lampe er f.eks. perfekte som lys i en hule – børnene vil elske det. Eller måske du har brug for en natlampe til børneværelset eller soveværelset.

I vores udvalg har vi ledningsfri lamper, som også tåler at være udendørs. Disse varianter kan bruges på lune sommerdage, for at skabe hyggelig stemning på terrassen, på skovturen, strandturen eller campingturen.

Hos Lysmesteren finder du et bredt udvalg af ledningsfrie designerlamper, i alle prisklasser. Se udvalget længere nede.

Mest populære genopladelige lamper
En meget populær genopladelig lampe er Flowerpot VP9 lampen som er fra &tradition og designet af Verner Panton. VP9 er den trådløse udgave af den klassiske Flowerpot bordlampe. VP9 lampen er dæmpbar og kan indstilles til enten 20, 50 eller 100 procent lysstyrke. Ved maks. lysstyrke kan bordlampen lyse i 11 timer.

En anden meget populær genopladelig lampe er Panthella Portable, som er en trådløs lampe fra Louis Poulsen, designet af Verner Panton. Panthella portable kan dæmpes. 0%, 10%, 33% og 100% via knappen på selve lampens fod.

Flere filtre+ Færre filtre-
Sortering
Prisramme
Producent
Designer
loading