Marset Lamper | Køb Online i Høj Kvalitet | Lysmesteren

Marset_Logo_Black.jpg

Om marset

Marset blev skabt i 1965 af Francisco Marset, og virksomheden leverer i dag lamper, der er skabt og udviklet med udgangspunkt i mere end 40 års erfaring. Marset er et originalt, genkendeligt og innovativt brand, der designer lamper, som passer til alle husets forskellige rum og atmosfærer.

Marset har fingeren på pulsen i forhold til tidens tendenser. Trenden for tiden er tilbageblik på 50’erne og 60’erne, og Marset har derfor taget flere af deres klassikere fra denne tid og givet dem et moderniseret look ved at tilføje dem et strejf af nutidens teknologi.

Marsets designfilosofi

Marset har til formål at formidle sine mest væsentlige værdier: kvalitet, teknologisk stringens, innovation, bæredygtighed, holdbarhed og ægthed. Marset bruger forskellige nuancer og effekter for at forbedre folks livskvalitet gennem belysning. Marset fremstiller lamper med den største stringens og innovation, der skaber et smukt lys, og som kan overraske, begejstre og udholde. Marset ønsker at bidrage til en mere bæredygtig verden.

Designeren bag marset

Christophe Mathieu har designet den overdådige og dekorative pendel Discocó for Marset. Discocó giver en raffineret belysning og er skabt af 35 uigennemsigtige cirkelskiver beklædt med lak.

pr. side
Faldende orden

1 vare

  1. 8435516856117.jpeg
    MARSET FOLLOW ME BORDLAMPE
    1.875 kr.

    Kan kun købes i vores fysiske butikker.

pr. side
Filtrer
Filtrer efter
Pris
Farve