&Tradition Lamper | Køb Online i God Kvalitet | Lysmesteren

andtra.jpeg

Kender du danske &tradition?
Brandet er tidligere kendt som Unique Interieur CPH og er et veletableret dansk mærke på belysningsmarkedet.

&tradition arbejder både med nye upcoming såvel som kendte og mere etablerede designere. &traditions fornemmeste mission er at skabe rum og stemning af helt nye dimensioner med deres brede palette af unikke og nøje udvalgte lampedesigns.

Flowerpot – en evig klassiker


&tradition er mest kendt for Verner Pantons klassiske Flowerpot-lampe. Lampen blev designet helt tilbage i 1968, men har fået et stort comeback i de seneste år og pryder nu atter danske hjem med sit unikke udtryk. Flowerpot-serien består af:

• Den lille VP1 pendel
• Den store VP2 pendel
• VP3 bordlampen
• VP4 bordlampen

Du kan få lamperne i et væld af farver - lige fra klassisk sort eller hvid til sprælsk orange eller turkis. Derudover er der nu også tilføjet en kollektion af metalliske farver til serien med både guld, sølv og kobber at vælge imellem.

Kun fantasien og kreativiteten sætter grænser, når du skal indrette dit hjem med din Flowerpot-favorit. Uanset valg af design og farve, er du sikret et smagfuldt udtryk i din indretning, når du vælger Flowerpot-designet.

Find din Flowerpot-favorit herGå på opdagelse i &tradition-universet


Hvad du søger, skal du finde - &tradition har svaret på de fleste designelskeres lampedrømme, om de så er klassiske, modige, industrielle eller romantiske.

Tag for eksempel et kig på de rå industrielle Copenhagen lamper. De fås i flere forskellige farver og størrelser og bidrager med et fedt og enkelt look til din indretning.

Går du efter det stilsikre valg? Så forhandler vi også den kendte Bellevue lampeserie, som er designet af Arne Jacobsen. Se den her.Forhandles kun hos Lysmesteren


Hos Lysmesteren forhandler vi helt eksklusivt en rækker designs.
Vi har eksempelvis eneforhandling på Flowerpot VP3 og VP1 i mat mørkegrå og mat mørkeblå.
Se de unikke editions her

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side
Filtrer
Filtrer efter
Pris
Farve
designer