Antidark - Antidark

Prismatch

Fri fragt over 499,-

Generelt
Serienavn Companion
Ledning Ingen ledning
Designer Antidark
Energiklasse G
Fatning LED
Indbygget Led Ja
Indbygget Lysdæmper Ja
Farve Mat grå
Materiale Aluminium
Mærke Antidark
Lyskilde
Watt forbrug 3W
Lyskilde Medfølger Ja
Type LED
Farvetemperatur 3000 K
Lumen 194
Mål og vægt
Produkt Diameter (cm) 12.5
Højde (cm) 27
Energy label

ANTIDARK COMPANION T1 PORTABLE MAT GRÅ BORDLAMPE

Companion T1 er ideel til at skabe en hyggelig og afslappet stemning i hjemmet, især i områder, hvor der ikke er stikkontakter i nærheden, da det er en genopladelig batterilampe, der ikke kræver strøm, når den er opladet.

Lampen fås i fire farver: dusty green, grey, black og white. Disse farver er valgt for at matche forskellige indretningsstile og personlige præferencer. Den dusty green farve er perfekt til at skabe en naturinspireret og rolig atmosfære, mens den grå farve passer godt til en moderne og elegant stil. Den sorte farve er tidløs og passer godt til enhver indretningsstil, mens den hvide farve giver en frisk og lys følelse.

En batterilampe, der kan oplades, er en alsidig og praktisk belysningsløsning til hjemmet, kontoret eller cafeen. Companion T1 er designet til at være bærbare og lette at bruge uden behov for ledninger eller stikkontakter.

En af fordelene ved en batterilampe er, at den kan bruges i områder uden adgang til strøm. Det gør det også nemmere at rydde op eller flytte rundt på møbler i rummet uden at skulle tænke på placeringen af en stikkontakt.

Batterilampen er let at oplade med en USB-kabel. Opladningstiden er 5 timer. Nederst på lampen ses et rødt lys, som indikerer, at lampen oplades. Når den lyser grøn, er lampen fuld opladet.

Lampen er dæmpbar og når den er på fuld styrke, er batteritiden 8 timer, er den dæmpet til kun 20% kan batteriet holde 20 timer.

Lampen tændes ved at trykke on on/off touch knappen. Holdes fingeren på touch-knappen, dæmpes lyset.

Varenummer
5706872036127
Energy label
899 kr.

Levering 1-3 hverdage

-
+