Clara von Zweigbergk

Clara von Zweigbergk

Om Clara von Zweigbergk


Clara von Zweigbergk er født i Stockholm og har studeret grafisk design og illustration fra Beckmans School of Design i Stockholm og Art Center College of Design i Pasadena, USA.

Grafisk designer


Hun har arbejdet som grafisk designer på forskellige reklamebureauer og designstudier i Stockholm, Los Angeles og Milano. Hun er grundlægger af Rivieran Design studie, sammen med to partnere, der beskæftigede sig med en palette af succesfulde opgaver indenfor mode, illustrationer, arkitektur, møbler og grafisk design.

Grafisk studie


Clara von Zweigbergk har arbejdet 4 år som senior grafisk designer hos Lissoni Associati i Milano med klienter som Boffi, Armani og Alessi.

Hun har nu sit eget grafiske studie i Stockholm og arbejder igen med design og grafik indenfor papir, farver og typografi samt ikke mindst produkter bl.a. for det danske designfirma Hay.

Lampeserie i samarbejde med Louis Poulsen


Cirque er en lampeserie specielt udviklet i samarbejde med Louis Poulsen og på en måde er den en kombination af hendes mange berøringsflader. Cirque lampeserien er inspireret af en tur i Tivoli i København.

Alle produkter designet af Clara von Zweigbergk

Brands