Louise Campbell

Louise Campbell

Om Louise Campbell


Louise Campbell (1970- ) startede sine designstudier på London College of Furniture, inden hun drog tilbage til Danmark og fik sin afsluttende eksamen i industrielt design på Danmarks Designhøjskole i 1995. Louise Campbell har manifesteret sig som én af landets bedste og mest sprudlende unge designere, og har udstillet i både ind- og udland bl.a. i Japan, Italien og England.

Legende og eksperimenterende designs


Louise Campbells designs er legende og eksperimenterende, og hun har fået ry for blidt at fordreje hverdags produkter og situationer, ligesom hun også går i nye retninger med materialer og produktionsprocesser. Kombinationen af skandinavisk rationalisme og feminisme – og måske også hendes dobbelte nationalitet – giver hende en usædvanlig fordel.

Campbells lampedesigns


Louise Campbell har med sine lampedesigns vundet flere priser – herunder iF Product Award for Campbell pendlen i 2005, som hun designede for Louis Poulsen, samt Finn Juhl Arkitekturpris og Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat. Campbell pendlen er siden udgået af produktion.

Louis Campbells designs for Louis Poulsen


Louise Campbell har for Louis Poulsen blandt andet LC Shutters samt Collage pendlen.

Alle produkter designet af Louise Campbell

Brands