Louise Campbell

Louise Campbell

Louise Campbell (1970- ) startede sine designstudier på London College of Furniture, inden hun drog tilbage til Danmark og fik sin afsluttende eksamen i industrielt design på Danmarks Designhøjskole i 1995. Louise Campbell har manifesteret sig som én af landets bedste og mest sprudlende unge designere, og hun har udstillet i både ind- og udland bl.a. i Japan, Italien og England.

Louise Campbells designs er legende og eksperimenterende, og hun har fået ry for blidt at fordreje hverdags produkter og situationer, ligesom hun også går i nye retninger med materialer og produktionsprocesser. Kombinationen af skandinavisk rationalisme og feminisme – og måske også hendes dobbelte nationalitet – giver hende en usædvanlig fordel.

Louise Campbell har med sine lampedesigns vundet flere priser – herunder iF Product Award for Campbell pendlen i 2005, som hun designede for Louis Poulsen, samt Finn Juhl Arkitekturpris og Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat.

Louise Campbell har for Louis Poulsen blandt andet designet Campbell pendel 210, Campbell pendel 275 i klart glas med striber samt Collage gulvlampen og pendlen.

Alle produkter designet af Louise Campbell

Brands

Udvalgte produkter designet af Louise Campbell