Finansiering via Basisbank

Så nemt er det - vælg rentefri finansering, når du skal betale 

  •  Udfyld låneansøgningen online
  •  Underskriv med NemID
  •  Få svar med det samme

Bliv forhåndsgodkendt her på siden inden du køber på webshoppen

Bliv forhåndsgodkendt til en aftale inden du køber på webshoppen. Du skal vælge den butik, der skal håndtere dit køb i webshoppen.

Bliv forhåndsgodkendt til webshop

Bliv forhåndsgodkendt her på siden inden du besøger os i butikken

Bliv forhåndsgodkendt til en aftale inden du besøger os i en af vores butikker. Når du er godkendt modtager du en mail med en lånekode, som kan anvendes til betaling i butikken. I butikken kan du underskrive lånedokumentet med NemID.

Husk billedlegitimation (fx kørekort eller pas) og NemID til digital underskrift.

Bliv forhåndsgodkendt til butik

Eller kom ned i butikken og udfyld en låneansøgning online, du får svar med det samme. Lånedokumentet underskriver du med NemID. Nemmere kan det ikke være.

Hvad koster det om måneden?REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 23 mdr., er den månedlige ydelse 1.946 kr. Debitorrenten er 0,0% i hele lånets løbetid. ÅOP er 12,1%, og de samlede kreditomkostninger er 4.758 kr. Det samlede beløb du skal betale er 44.758 kr.

FORTRYDELSESRET: Ifølge kreditaftalelovels §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge kreditaftaleloven.