Frandsen - Thomas Albertsen

Prismatch

Fri fragt over 499,-

Generelt
Ip Klasser 44
Designer Thomas Albertsen
Fatning LED
Indbygget Led Ja
Indbygget Lysdæmper Ja
Farve Mat sort
Materiale Metal
Mærke Frandsen
Serienavn Grasp
Ledning Ingen ledning
Lyskilde
Lumen 150
Watt forbrug 3W
Lyskilde Medfølger Ja
Type LED
Farvetemperatur 2700 K
Mål og vægt
Produkt Diameter (cm) 17
Højde (cm) 82

FRANDSEN GRASP MAT SORT PORTABLE HAVESPYD

Thomas Albertsen har designet den bærbare lampe Grasp, som kom på en andenplads i "Danmarks næste klassiker". Thomas blev valgt som samlet vinder i 2023-udgaven af programmet. Han er uddannet fra Danish Design Academy i 2007 og har arbejdet som designer lige siden. Hans belysningsdesign fokuserer på godt lys og former, der er enkle, men alligevel interessante og specielle.

Inden for dansk lysdesign, hvor funktion er i højsædet, fremstår Thomas Albertsen's Grasp som et slående mesterværk. Denne bærbare lampe, der kan tåle al slags vejr, forvandler ethvert miljø til en hyggelig og intim belysning og blander skandinavisk innovation med tidløs elegance, inspireret af traditionelle lamper.

Grasp havespyd er designet til både indendørs og udendørs brug. Lampen giver et indbydende touch til havestilen og giver et varmt og umiskendelig dansk twist til indretningen. 

Lampen er udstyret med en One opladelig lyskilde. Det geniale er dens enkelthed - tag One lyskilde ud af din Grasp lampe og isæt nem og ubesværet en nyopladet. På den måde opnår man et konstant uafbrudt lys.

One lyskilden er dæmpbar i 3 trin. Lyset spænder fra det varme og hyggelige lys til et mere intenst og fokuseret lys. Driftstiden på lyskilden er på hele 12 timer ved maximalt lysudbytte. Det gør One til en ideel ledsager i alle situationer i hjemmet eller udendørs.

Køb en ekstra One lyskilde til din Grasp lampe - KLIK HER

Varenummer
5702410541498
1.695 kr.

Levering 1 hverdag - bestil senest 13.00

-
+