Gulvlamper Louis Poulsen

pr. side
Faldende orden

27 varer

pr. side

Hvis du er på udkig efter en ny og smuk gulvlampe eller standerlampe til dit hjem med det helt rigtige design og lys til enten at læse en god bog under eller blot som hyggebelysning, så er du kommet til det rigtige sted. Hos Lysmesteren finder du et stort udvalg af gulvlamper fra Louis Poulsen, som alle har brandets høje kvalitet og eksklusive design til fælles.

Louis Poulsen - skandinavisk designtradition

Louis Poulsen er en dansk belysningsvirksomhed, der har etableret sig som en verdenskendt producent af belysning og designerlamper på det globale marked. I tæt samarbejde med en lang række anerkendte danske og internationale designere og arkitekter står de bag en stribe af de største lampesuccesser gennem tiden.

Hos Louis Poulsen følger form funktion, og hver eneste detalje har et bestemt formål. Produkterne fra Louis Poulsen frembringer lys af høj kvalitet, som ikke kun er en fryd for øjet, men som også skaber et smukt lys.

Tidløse lamper til enhver indretning

Danske Louis Poulsen har for længst opbygget et ry som et af elitemærkerne indenfor dansk designtradion såvel som gennemtænkt belysning. Af den grund kan du med den kendte danske producent altid være sikker på at modtage en gulvlampe, hvor både designet og kvaliteten går op i en højere enhed.

Med et stort og bredt udvalg af lamper har du rig mulighed for at finde lige den standerlampe fra Louis Poulsen, som passer perfekt ind i din indretning, uanset hvilken stemning du ønsker at skabe.

Skab en stemning der nemt kan tilpasses

Med den rigtige belysning, der ligeledes bruges bevidst, kan lys både skabe, ændre og forbedre stemningen i et rum. Her spiller både udformningen af gulvlampen, dens farve samt lyset i pæren en stor rolle. Til at præge stemningen i rummet kan pærer i forskellige nuancer og farver med fordel inddrages. Se for eksempel vores udvalg af LED-pærer fra Philips Hue, og find den pære, som du kan bruge til at skabe den rette stemning og belysning i dit hjem.

Køb Louis Poulsen-gulvlamper hos Lysmesteren

Hos Lysmesteren er vi autoriseret forhandler af Louis Poulsen, hvilket betyder at du nemt kan finde den helt rigtige gulvlampe eller standerlampe i vores sortiment, uden at du skal gå på kompromis med hverken kvaliteten eller designet.

Se nærmere på vores brede udvalg af designergulvlamper fra Louis Poulsen her på siden, eller besøg din lokale Lysmesteren butik. Uanset hvilken gulvlampe du vælger, er der med en gulvlampe fra Louis Poulsen med garanti tale om et køb, som du vil kunne nyde mange år ud i fremtiden.

Louis Poulsen forhandles ikke i følgende Lysmesteren butikker: Roskilde og Næstved.