Halo Design - Michael Waltersdorff

Prismatch

Fri fragt over 499,-

Varenummer : 5705639800872
Materiale : Metal/glas
Mærke : Halo Design
Produkt Diameter (cm) : 22
Energiklasse : Ingen
Fatning : LED
Indbygget Led : ja
Indbygget Lysdæmper : ja
Lyskilde Medfølger : ja
Serienavn : Baroni
Ledning : Ingen ledning
Lyskilde : 2W
Energipil : Ingen
Designer : Michael Waltersdorff
Højde (cm) : 26
EAN : 5705639800872

HALO DESIGN BARONI MOVE SORT BORDLAMPE

Det danske designbrand Halo Design byder på et hav af spændende lampedesigns med høj funktionalitet og æstetik, og høj kvalitet, der er skabt for at tilpasse sig det moderne hjem og behov. I det brede sortiment findes bordlampen Baroni Move, som er ideel til belysning inde såvel som ude. Lampen er designet med højglanspoleret topglas, som hviler på en formstøbt akrylinderskærm.

Mange holder af rolige og hyggelige aftenstunder udenfor på altanen, balkonen eller terrassen i sommerhalvåret. Baroni Move er skabt af den danske designer Michael Waltersdorff, og er en lampe, der ved første øjekast minder om en traditionel stilren bordlampe. Dog gør lampens mange egenskaber, der bl.a. ses i form af ledningsfri LED-belysning, som kan genoplades samt indbygget powerbank, til de ideelle udendørsselskab. Herved kan du nemlig forlænge tiden i uderummet, mens mørket falder på.
Baroni Move er fremstillet med en opalfarvet skærm og lampefoden findes i 3 forskellige farver, og så kan man dæmpe lyset med dens indbygget touch funktion, hvorved man kan skabe den ønskede stemning - uanset om det er til et mere praktisk formål, eller hvis der ønskes en dæmpet belysning i krogen.

Lampen har indbygget LED-lys og er genopladelig, hvor den med fuld opladning kan lyse i op til 7 timer.

Regular Price 999,00 kr. Spar 200,-
Special Price 799,00 kr.

Levering 1-3 hverdage

-
+

HALO DESIGN BARONI MOVE SORT BORDLAMPE

Spar 20%