AJ stål lamper | Køb AJ stål-serien online her

aj_lamper_i_stål_1200x500.jpg

En gulvlampe er en praktisk og smuk lampe, der kan indtage mange forskellige positioner i boligen. Gulvlampen er eksempelvis et godt valg til en læsekrog ved sofaen eller lænestolen, hvor den vil sprede hygge og give funktionel belysning til både bogsiderne og sofabordet. Det gælder også for vores udvalg af Arne Jacobsen gulvlamper i stål, hvor du har mulighed for at implementere et stykke unikt dansk designs i høj kvalitet i boligens indretning.

AJ serien - nu også i stål

AJ gulvlampen i stål blev i 2020 lanceret af Louis Poulsen som en hyldest til den originale version af AJ lampen – nemlig AJ gulvlampen i rustfrit stål. Det rustfrie stål er et materiale, som er i Arne Jacobsens ånd, da det på fineste vis fremhæver det minimalistiske og nordiske design. AJ gulvlampen i stål, AJ mini bordlampen i stål, AJ bordlampen i stål og AJ væglampen i stål er alle en del af AJ seriens standardsortiment. Her er alle lampernes underside hvidlakeret, så lampen giver et godt lys.

Dansk design og kvalitet fra Arne Jacobsen

Når du vælger en AJ gulvlampe i stål, vælger du at bringe en helt særlig lampe ind i dit hjem. Her får du som nævnt en lampe, der er inkarnationen af nordisk design og minimalisme. Lampen er derfor et sikkert valg for alle designelskere, der gerne vil bringe tidsløse former ind i boligen.

En AJ gulvlampe i stål er således en gulvlampe i høj kvalitet, når det kommer til både håndværk og design. Lampen vil derfor pryde enhver dansk stue i eksempelvis et hjørne ved siden af sofaen eller på en anden plads, hvor gulvlampens lys og form med sikkerhed kan komme til sin ret.

Historien bag AJ lamperne

Arne Jacobsen tegnede AJ-lampen til SAS Royal Hotel i København i 1957 som en integreret del af hotellets designkoncept. Dengang bestod AJ-familien af flere produkter. Et bord, en gulvlampe, en væglampe, en bordlampe og en lille bordlampe. I 1960 lancerede Louis Poulsen en del af disse AJ-lamper, som er blevet et verdensberømt design-ikon og Arne Jacobsens mest populære lampe.

Når du køber en AJ lampe gennem os, er du garanteret en lampe i god kvalitet, som kan gå i generationer og pynte i både traditionelle såvel som moderne hjem.

AJ lamper Steel

5714693210480.jpeg
LOUIS POULSEN AJ STÅL GULVLAMPE
10.190 kr.

Længere leveringstid kan forekomme

5714693210909.jpeg
LOUIS POULSEN AJ STÅL BORDLAMPE
8.750 kr.

Levering 1-3 hverdage

5714693212941.jpeg
LOUIS POULSEN AJ STÅL VÆGLAMPE
6.325 kr.

Levering 1-3 hverdage

5714693223305.jpeg
LOUIS POULSEN AJ MINI STÅL BORDLAMPE
6.995 kr.

Levering 1-3 hverdage