Bellevue AJ lampe serien fra &tradition

Bellevue lampen

Serien med Bellevue lamper er designet af Arne Jacobsen tilbage i 1929. I dag findes den i en smuk relancering, som kan fås i 3 forskellige modeller: en bordlampe, en gulvlampe og en væglampe. Alle 3 modeller af Bellevue lampen er kendte for deres flotte farver og yndefulde linjer, der med et enkelt og organisk formet design giver en både smuk og klassisk lampe til dit hjem.

En lampe med praktiske funktioner

En Bellevue lampe har en skærm med en 45 graders vinkel, som gør, at lyset er direkte uden at blænde. Skærmen er desuden fleksibel, hvilket skyldes den smarte flex svanehals, som giver dig mulighed for nemt at justere retningen på lyset og den ønskede vinkel på skærmen. Husk dog at justere skærmen, inden du tænder for lyset, da skærmen bliver en smule varm ved brug.

Lamper der passer til ethvert behov

Bellevue-serien kommer som nævnt i 3 forskellige modeller, hvorfor du har rig mulighed for at vælge en Bellevue lampe, der passer til netop dine behov. Med Bellevue væglamper, gulvlamper og bordlamper fra Arne Jacobsen, kan du indrette hele dit hjem på en sådan måde, at du får en smuk og sammenhængende stil med lamper i høj kvalitet.

Lamperne vil uden tvivl give et frisk pust til hjemmet, så forkæl enten dig selv eller en du holder af med de smukke lamper.

Designeren bag Bellevue lampen

Arne Jacobsen er en af verdens mest kendte arkitekter og designere. Han stod blandt andet bag SAS Royal Hotellet i København i 1960, hvor han i samme projekt designede de kendte danske møbelklassikere ’Ægget’ og ’Svanen’.

Arne Jacobsen er uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole i København, og gennem sit liv modtog han adskillige prestigefyldte priser i både ind- og udland. Han var professor ved Kunstakademiets Arkitektskole i 11 år og har derigennem haft stor indflydelse på en hel generation af danske arkitekter. Hvis du er interesseret i at vide mere om Arne Jacobsen, kan du læs mere her.

Brandet bag Bellevue-serien

&Tradition er et veletableret dansk mærke på belysningsmarkedet. Brandet arbejder både med nye upcoming såvel som kendte og mere etablerede designere, hvor deres mission er at skabe rum og stemning af med deres brede palette af unikke og nøje udvalgte lampedesigns.

Bellevue gulvlamper

5705385007679.jpeg
&TRADITION BELLEVUE AJ7 SORT/MESSING GULVLAMPE
5.195 kr.

Levering 3-5 hverdage