AJ Mini bordlampe

AJ bordlampe i mini fås i flere farver

I forbindelse med Lysmesterens 25 års jubilæum i 2017, blev AJ Mini bordlampen i mat sort lanceret i samarbejde med Louis Poulsen. Louis Poulsen lancerer i 2020 AJ Mini bordlampen i en række farver. 

 

Mini variant vs. almindelig variant

AJ Mini bordlampen egner sig perfekt til vindueskarmen, reolen eller sidebordet. AJ Mini er lavere, med en højde på 43 cm., og har et mindre hoved end den almindelig AJ bordlampe. Lampehovedet på AJ Mini bordlampen har samme dimensioner som AJ væglampen.

Er du i tvivl om du skal vælge den almindelige AJ bordlampe eller mini varianten? Så er du altid velkommen til at kigge ned hos din lokale Lysmesteren butik for at se begge varianter.

Funktionel klassiske bordlampe

AJ bordlampen er en klassisk og tidløs lampe, som vil pryde et hvert hjem. Lampens hoved giver et retningsbestemt lys, og kan justeres/vippes trinløst. Skærmen er hvidlakeret på indersiden, og udsender derfor et behageligt lys. På lampens fod er der afbryder, så lampen nemt kan slukkes/tændes direkte på lampen.

Historien

Arne Jacobsen tegnede AJ-lampen til SAS Royal Hotel i København i 1957 som en integreret del af hotellets designkoncept. AJ-lampen, der blev lanceret af Louis Poulsen i 1960, er blevet et verdensberømt design-ikon og Arne Jacobsens mest populære lampe. I 2017 blev det ikoniske design relanceret i en oprindelig miniudgave til Lysmesteren i mat sort. I 2020 har Louis Poulsen udvidet farveskalen til en bred vifte af farver. 

Designeren bag lampen

Designeren bag den flotte AJ Mini bordlampe. Læs meget mere om Arne Jacobsen her