Louis Poulsen - Nyheder 2018

Louis Poulsen - Nyheder efterår 2018

Louis Poulsen er en verdenskendt producent af designerlamper, og har et tæt samarbejde med berømte designere og arkitekter. Louis Poulsen er et brand med tidløse lamper, der passer ind i alle indretninger.

I efteråret 2018 kommer Louis Poulsen med flere spændende nyheder. Nyhederne indeholder nyfortolkninger af klassikere, samt en nyhed fra en velkendt designer.

Herunder finder du de smukke nyheder – vi håber du finder inspiration, og glæder os til at betjene dig i vores nærmeste Lysmesteren-butik.

Se alle vores butikker

Enigma i sort

Enigma lampen kan kort beskrives som svævende elegance. Oprindelig blev Enigma skabt i hvid, og lanceres nu i en smuk sort farve. Lampen fås i 2 størrelser, model 425 og 545.

 

Enigma lampen udsender et blødt, blændfrit og meget behageligt nedadrettet lys, der giver en ensartet belysning af omgivelserne. Lampen er velegnet i entréer, gangarealer, over spisebordet og i opholdsrum.

 

Enigma pendlen er designet af den japanske designer Shoichi Uchiyama i 2003. Uchiyama præsenterede Louis Poulsen for en design idé med svævende skærme i ultratynde wirer, som giver et transparent og let udtryk. Enigma betyder "gådefuld", hvilket henviser til de tilsyneladende frit svævende skærme, når lampen ses tændt og lidt på afstand.

60 år med Poul Henningsens klassikere

Louis Poulsen hylder i år – 2018 – Poul Henningsens 60 års Jubilæum.


1958 var et banebrydende år for design og arkitektur. Selv samme år skabte Poul Henningsen de verdensberømte lamper PH 5, PH Artichoke og PH Snowball. For at fejre Poul Henningsens visionære arbejde med lysdesign, lancerer Louis Poulsen nu PH Artichoke i børstet messing og PH 5 og PH 5 Mini i kobber for første gang i deres farverige historie.

 
De nye materialer giver nyt og frisk pust, og en ny plads i moderne indretning.

 

PH Artichoke - Koglen


Et sandt ikon holder aldrig op med at genopfinde sig selv - det gør Poul Henningsens PH Artichoke, også kaldt PH koglen, heller ikke. Poul Henningsen designede den populære pendel tilbage i 1958, og fejrer således i 60 år. Louis Poulsen fejrer designets 60-års jubilæum med en ny smuk børstet messingudgave. I år vil lampen i børstet messing, blive indgraveret med PHs signatur, og et unikt nummer, som en specialudgave.

 

Børstet messing fås med en diameter på 48 cm. og 60 cm. 

 

I 1958 blev PH Artichoke designet af Poul Henningsen til restaurant Langelinie Pavillionen i København, hvor den stadig hænger. PH Artichoke er kendetegnet ved sit unikke og skulpturelle design, er verdenskendt og betragtes som et internationalt designikon. Lampen består af 72 blade fordelt i 12 rækker, som giver et totalt blændfrit lys uanset betragtningsvinkel.

 

PH 5 kobber og PH 5 mini kobber


I dag, seks årtier efter sin lancering, er Poul Henningsens berømte PH 5 pendel fortsat Louis Poulsens bedst sælgende design. Det oprindelige design med en diameter på 50 cm. var så populær, at Louis Poulsen i 2017 lancerede PH 5 mini med en diameter på 30 cm. Som en hyldest til PHs mest ikoniske design lancerer Louis Poulsen nu begge versioner i en jubilæumsudgave med skærme af kobber og skærme i hvid. PH 5 kobber og PH 5 Mini kobber tilføjes således til PH 5 serien.

 

PH 5 var resultatet af PHs arbejde for at skabe den ultimative blændfri pendel. Nyheden i kobber, har en varm spejlede kobberfinish, hvor lampen reflekterer sine omgivelser.

Louis Poulsen nyheder 2018

Flindt Wall 

En perfekt cirkel lyser vejen

Nyhed fra Louis Poulsen, designet af Christian Flindt.
Flindt Wall er en slank elliptisk lampe, som har et flydende udseende, der sammen med den varme glød skaber en beroligende og indbydende atmosfære, hvor den skinner.

Flindt væglampen er kendetegnet ved, at lyset udsendes fra åbningen i toppen, der sender lys ned foran på lampen. En del af lyset sendes bagud, hvilket skaber en indirekte belysning med form som en halvmåne. Lampen her et svævende udseende, og et stilrent look. Flindt væglampen kan også anvendes som udendørslampe.

Lampen fås i tre smukke farver; White, Alu Grey og Cohen og i tre forskellige størrelser med en diameter på henholdsvis 20 cm., 30 cm. og 40 cm.

Se alle modellerne HER