Louis Poulsen PH 2/1 Ravfarvet Glas Bordlampe

PH 2/1 LIMITED

Elegant og tidsløs bordlampe. Klassisk design. Den berømte PH-familie. Verdenskendt lampe. Enkel og stilfuld lampe. Poul Henningsen Limited Edition, produceres hos Louis Poulsen. Bordlampe Limited Edition. Lille og smuk bordlampe.

PH 2/1 bordlampen er medlem af 3-skærmsfamilien, der er verdenskendt for sit design. Poul Henningsen har gennem hele sit liv søgt efter at skabe blændfri lys og bløde skygger. PH designede det kendte system, hvor der gennem årene er blevet produceret omkring tusind forskellige modeller.

Rav Glasskærme Med Logo

NYHED – PH 2/1 LIMITED EDITION LAMPE

Louis Poulsen lancerer d. 1. oktober Limited Edition-udgaven af Poul Henningsens PH 2/1 Bordlampe. Designet og materialiteten i den elegante klassiker med de berømte ravfarvede glasskærme, der er kendt for deres markante evne til at skabe stemning i ethvert rum. Ligesom ved den originale lampe vil messingen patinere med tiden, hvilket kun vil gøre lampen endnu smukkere og understrege dens autentiske look. Lampen har indgraveret Poul Henningsens initialer PH øverst på fatningsskjuleren, hvilket gør lampen unik.


Lampen er tilgængelig fra d. 1. oktober til og med d. 31. december 2020

Køb PH 2/1 Glas Ravfarvet bordlampe her

Historien bag PH 2/1 bordlampen

Poul Henningsen designede bordlampen tilbage i 1927 baseret på det dengang nyudviklede treskærmssystem, som i dag giver en stemningsfuld og behagelig glød, kombineret med blændfrit nedadrettet lys. PH 2/1 Bord har den karakteristiske gennemgående afbryder i messing, der er unik for både Limited udgaven og den originale. Lampen tre lag er udført i mundblæst, ravfarvet glas, der giver lyset en nærmest omfavnende varme og personlighed.

Poul Henningsens brug af glas i sit design var oprindeligt udelukkende praktisk motiveret. Selvom det nu næsten er 100 år siden, er de gule skærme og deres indflydelse på lyset fra PH´s mesterværker stadig meget populære. Det mundblæste italienske glas giver skærmene en naturlig individualitet, der gør hver eneste skærm til et kunstværk.

Materiale

Skærme: Mundblæst ravfarvet trelagsglas. Blankt på ydersiden, sandblæst på indersiden

Topplade, fod og stander: Messing, børstet og ubehandlet. Den ubehandlede messing vil ændre sig over tid og udvikle patina.

Ledningslængde: 2,8 m. Gennemgående afbryder.

Ledning: Brun tekstilledning

Lampen måler:
B: 20 cm
H: 35,5 cm