Louis Poulsen PH 2/2 Spørgsmålstegnet Limited Edition

 

PH 2/2 Spørgsmålstegnet er dette års unikke Limited Edition fra Louis Poulsen. Louis Poulsen lancerer d. 1. oktober Limited Edition-udgaven af Poul Henningsens PH 2/2 Spørgsmålstegnet Bordlampe. 

Det flotte messing passer smukt med det mundblæste 3-lags opalglas, som bordlampens 3 skærme er produceret i. Skærmene er blanke på ydersiden og sandblæste på indersiden. Hver lampe har sit eget naturlige udtryk og er helt enestående, fordi hver enkelt skærm er mundblæst. Lampen har et justerbar lampehoved og kan rotere 45 grader til hver side. Ligesom ved den originale lampe vil messingen patinere med tiden, hvilket kun vil gøre lampen endnu smukkere og understrege dens autentiske look. 

Lampen er tilgængelig fra d. 1. oktober til og med d. 31. december 2021

Limited Edition-udgaven af PH 2/2 Spørgsmålstegnet kan forudbestilles fra d. 1. september og kan herefter købes fra den 1. oktober - 31. december 2021.

Forudbestil hos Lysmesteren her

Landingpage Spørgsmålstegnet

Historien bag PH 2/2 Spørgsmålstegnet

Originalen blev designet af Poul Henningsen i 1931.
Spørgsmålstegnet er første genintroduktion af en PH-lampe med mere proportionelle skærme. PH 2/2 Spørgsmålstegnet er produceret i ubehandlet messing med fine, synlige linjer, og med tiden vil messingen få en smuk patina, som vil fremhæve det smukke og autentiske design. 

Materiale

Skærme: Mundblæst trelagsglas. Blankt på ydersiden, sandblæst på indersiden

Topplade, fod og stander: Messing, ubehandlet. Den ubehandlede messing vil ændre sig over tid og udvikle patina.

Ledningslængde: 2,8 m. Gennemgående afbryder.

Ledning: Brun tekstilledning

Lampen måler:
H: 41 cm 

PH 2/2 Spørgsmålstegnet

Poul Henningsens lamper – PH lamper

Poul Henningsen (PH) designede 3-skærmssystemet allerede i 1925-1926, hvor PH i samarbejde med Louis Poulsen tegnede de første lamper til en udstilling i Paris. Gennem hele sit liv, søgte PH at skabe det blændfri lys, rette lyset hen, hvor der var brug for det og skabe bløde skygger. PH designede således ikke blot en lampe, men et helt system, og der blev igennem årene produceret tusind forskellige modeller.