Umage fjerlamper

Vita -banner -landingsside

Lampeserien EOS fra Umage er et anderledes design der sætter præg på hjemmet. Lampen består af rispapir og hundredevis af påsatte gåsefjer. Alle gåsefjer er naturlige fjer. Lampen er overraskende nem at rengøre - du lader hårtørreren blæse støvet af fjerene.

Fjerlampens kombination giver et let udtryk, samtidig med at fjerlampen giver et flot dekorativt element til ethvert rum. EOS fjerlampen giver et blødt og behageligt lys i rummet, og er også smuk selv når lampen er slukket.

Fjerlampen EOS fra Umage kommer i mange forskellige størrelser og farver, og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvor du kan bruge den. Eos fjerlampen henvender sig til mange målgrupper: Børneværelset hvor belysningen gerne må være hyggelig og anderledes. Soveværelset hvor EOS fjernlampen giver et rummeligt lys hvis den sættes tæt op til loftet. Eller hænge en lidt større EOS fjerlampe over spisebordet. Mulighederne er mange.

EOS fjerlampen fås både som pendel, bord og gulvlampe
EOS fjerlampen fås fra størrelsen Micro til XL. EOS Micro er den mindste version i EOS familien af lampeskærme. EOS Micro har en diameter på 22 cm. og er velegnet til Mini Tripod, som tilsammen giver en smuk lille bordlampe. Ønsker du en lidt større bordlampe så er EOS Mini med en diameter på 35 cm. perfekt sammen med bordstanderen. EOS XL har en diameter på 75 cm., og fylder et stort rum godt ud. Imellem finder du de mest gense størrelser Medium og Large. Med alle muligheder i størrelser, kan du finde den rigtige størrelse, uanset rum og placering af lampen.

 

Fargebanner 1000

 

Om Umage
Umage er et dansk firma som fokuserer på det æstetiske, simplicitet og funktionalitet. Dette gør at lamperne fra Umage, passer godt ind med øvrige skandinaviske designere, og det skandinaviske udtryk. Miljøet er vigtigt for Umage, som pakker lamperne så kompakte som muligt, samtidig med at de vælger materialer som mindst muligt skader miljøet. Alle EOS fjerlamper er produceret af affalds gåsefjer. Alle fjer er plukket fra afdøde gæs, der lever under ordnet forholde, gæs der i forvejen er slagtet til brug i fødevareindustrien. 

 

Banner EOS Grå 1000

 

Hvad bør jeg se efter?

Når du køber en Umage EOS fjerlampe, bestilles lampen i dele. Selve skærmen købes for sig, hvor tilvalgsmulighederne for ophæng, bord- og gulvstander købes for sig. Du vælger derved selv om du ønsker skærmen anvendt som en pendel, bord- eller gulvlampe.

Herunder ser du alle EOS fjerskærme som vi har i sortiment. Hertil hvilke tilvalgsmuligheder du har.       

Inden du bestiller bør du overveje hvor meget luft der kommer til at være rundt om lampen. Lampen kommer bedst til sin ret når lampens størrelse passer til rummets størrelse, således den ikke ser for stor eller lille ud til rummet.

Både Umage og Lysmesteren anbefaler at du bruger en LED pære i alle fjerlamperne. Dette sparer både på strømregningen og miljøet. Fjerlamperne tåler også bedst LED pærer, da disse afgiver mindre varme.

 

Flere filtre+ Færre filtre-
Sortering
Prisramme
Producent
Kategorier
loading