Le Klint model 386

Le Klint model 368 gulvlampe

Model 368 gulvlampen er designet af Flemming Agger tilbage i 1979. Standerlampen er fremstillet med stander i pulverlakeret sort, samt en standard håndfoldet skærm. Skærmen kan nemt vippes i det øverste led, så lysets retning kan justeres. Model 368 er en klassiske og tidløs standerlampe, der er velegnet som læselampe. Lampens skærm (model 12/21) er håndfoldet i plastik og holdes sammen af den sorte hætte øverst på gulvlampen. LE KLINTs model 368 gulvlampe er perfekt som læselampe eller til at lyse et hjørne op gennem sin plisserede lampeskærm.

le_klint_368.png

Om designeren

Flemming Agger blev både uddannet som møbelsnedker og arkitekt fra Kunsthåndværkerskolen. Han har blandt andet sat sit præg på TV-byen, hvor han var medvirkende i renoveringen. Flemming Agger har designet en række metallamper til LE KLINT. Kombinationen af LE KLINTs klassiske skærme og Flemming Aggers tidsløse design, har allerede fra starten været en succes. Model 368 gulvlampen i sort, er på nuværende tidspunkt den bedst solgte standerlampe i LE KLINTs historie.

Om brandet bag

LE KLINT er en verdenskendt lampeproducent, der både sælger klassiske og moderne belysningsprodukter. Brandet er særligt kendte for deres plisserede lampeskærme, som ses i den kendte LE KLINT 368 gulvlampe. LE KLINT er den eneste virksomhed, der har bevaret traditionen med at folde skærme i hånden og de kendte foldepiger er noget helt særligt. De særlige krydsplisserede skærme kan ikke produceres af maskiner, men kun af menneskehænder, der er lært grundigt op gennem oplæring af teknikken bag de smukke skærme.

LE KLINT model 368

LE KLINT 368 SORT GULVLAMPE
LE KLINT 368 SORT GULVLAMPE
6.995 kr.

Levering 7-10 hverdage