Louis Poulsen PH 3/2 - Vandpumpen krom

NYHED

PH 3/2 Vandpumpen i krom er dette års unikke Special Edition fra Louis Poulsen

Design: Poul Henningsen

Den karakteristiske PH 3/2 Gulvlampe af Poul Henningsen blev for første gang introduceret af Louis Poulsen i 1950'erne. På grund af dens justerbare arm, der både kan hæves og sænkes, kom lampen hurtigt til at gå under navnet Vandpumpen.

Skærmene er fremstillet af mundblæst opal glas, der er semitransparente og giver et varmt og indbydende lys. Den opale og blanke overflade på ydersiden af skærmene giver en blød og diffus lysfordeling i kombination med den sandblæste, matte underside. Fod, stander og arm er lavet i krom, som understreger vandpumpens autenticitet og skaber et stilrent og sofistikeret udtryk.

PH 3/2 Vandpumpen Krom Special Edition er produceret i et begrænset antal.

vandpumpen_600x479.jpg

Poul Henningsens lamper – PH lamper

Poul Henningsen (PH) designede 3-skærmssystemet allerede i 1925-1926, hvor PH i samarbejde med Louis Poulsen tegnede de første lamper til en udstilling i Paris. Gennem hele sit liv, søgte PH at skabe det blændfri lys, rette lyset hen, hvor der var brug for det og skabe bløde skygger. PH designede således ikke blot en lampe, men et helt system, og der blev igennem årene produceret tusind forskellige modeller.

PH 3/2 - Vandpumpen krom

5714693951369.jpeg
LOUIS POULSEN PH 3/2 VANDPUMPEN HØJGLANSFORKROMET GULVLAMPE
12.995 kr.

Levering 1-3 hverdage