Lamper til gang & entré

Gangen og entréen er noget af det første, du møder, når du kommer ind i et hjem, og derfor skal der her være et behagelig og ikke mindst imødekommende lys. Samtidig bruges rummet også ofte til opbevaring, hvorfor lyset også skal være funktionelt, så du nemt kan finde rundt i skabe og skuffer. Derfor er det altid en god idé at tænke de forskellige elementer igennem og vælge nogle lamper til gangen, som passer til netop dine behov.

Vælg den rette lampe til din gang

Når du vil installere lamper til gangbelysning, er der flere ting, du skal tænke over. Som i alle andre rum skal typen af belysning tilpasses de resterende farver i rummet samt størrelsen på det. Her gælder den generelle regel, at rum med mørke farver skal have mere lys end rum med lyse farver.

Lamper til enhver gang

Når du skal finde den helt rigtige lampe til din gang, er det vigtigt at opveje fordele og ulemper ved de mange forskellige typer af lamper, der findes på markedet. Hvis gangen er smal, er loftlamper eller spots den bedste løsning, mens væglamper er særdeles gode i en bredere gang.

En loftlampe til gangen giver eksempelvis en god generel gangbelysning, som giver dig mulighed for nemt at finde frem til handsker og huer i vintermørket. Det rette antal og typer af lamper til gangen afhænger her af gangens størrelse. Også spots giver en god generel belysning, da de kan placeres lige der hvor der er mest behov for lyset.

Skab stemning med lys i gangen

Stemningen i gangen har en helt særlig betydning, og generelt giver det god belysning at placere lamperne forskellige højder, for på den måde skabes der bevægelse i lyset. Har du placeret en kommode eller andre møbler i gangen, kan en bordlampe med fordel placeres her. Ligeledes kan møbler eller billeder i gangen belyses med spots eller downlight for en hyggelig stemning.

Stort udvalg af lamper til gangen hos Lysmesteren

Her hos Lysmesteren finder du et stort udvalg af lamper med belysning til gangen, som alle er af høj kvalitet. Hos os kan du udstyre din gang med moderne designs og praktisk belysning, så rummet bliver både indbydende og funktionelt. Vi forhandler lamper fra en lang række populære lampeproducenter som eksempelvis Louis Poulsen, Le Klint, Fritz Hansen og mange flere, som giver dig tidssvarende elegance i gode materialer, der kan blive en del af dit hjem i mange år fremover.