Amp lamper

AMP lamper

Amp lamper. Dansk design. Normann Copenhagen. Kvalitetsmaterialer. Glas og marmor. Pendel og bordlampe. 

Amp lampeserien fra Normann Copenhagen er inspireret af Hi-fi. Lampeserien Amp er designet af den danske designer Simon Legald. Serien består af en bordlampe, to pendler og en lysekrone. Amp serien udmærker sig ved sine kvalitetsmaterialer i glas og marmor, der tilføjer en visuel skrøbelighed og sanselig tyngde.

Simon Legald fik ideen til lampeserien efter at have restaurerede en gammel radio fra 1960érne i sit hjem. Inspirationen til lamperne kom gennem hans søgen efter reservedele til radioen, hvor han blev fanget af den glød rørforstærkeren udsender. Lampens simple ovale form og pærens skær er en klar reference hertil.

Normann

Amp pendlen fås i to forskellige størrelser Small og Large. Lampen findes i tre forskellige farvekombinationer med guld glasskærm og fatning i jadegrønt marmor, med hvidt glas eller med smoke glasskærm og fatning i sort marmor. Lamperne i Amp-serien kommer med en matchende stofledning. Den simple Amp bordlampe kommer i fem forskellige farver, hvor 3 lamper har en base af marmor. Lampen kan placeres flere steder, hvor der er behov for at skabe hygge.

Alle AMP pendler

Alle AMP bordlamper

Om brandet bag

Normann Copenhagens lamper er alle designet med tanken om at lys har betydning for rummets stil, funktionalitet og stemning. Lampen skal ikke kun være smuk at se på, den skal bidrage med mere end det. Skab det rigtige lys ved at vælge hygge lys og rumbelysning, så du får hele pakken.