Archi arkitektlamper

Archi arkitektlamper

Archi lamper. Klassiske arkitektlamper. Produceret hos Nordic Living. Fleksible og funktionelle lamper. Perfekt læselampe. 

Archi serien er en ikonisk lampe, som er relanceret under brandet Nordic Living. Serien har fået et opfrisket nordisk look, i fine nuancer.

Den klassiske Archi arkitektlampe er kendt for sit fleksible og praktiske design, der bl.a. giver et godt arbejdslys til kontorpladsen. Arkitektlampen er en af de mest populære indenfor funktionel belysning, og findes derfor i utallige forskellige versioner. Arkitektlampen er designet som en arbejdslampe, der giver det ideelle læselys, men bruges oftest som et designikon i indretningen. 

Archi 020-10-29 Kl . 09.39.13

Lampen har en høj fleksibilitet i form af den bøjelige arm, der gør det muligt at indstille lyset efter eget valg. Arkitektlampen er i dag en klassiker, der fås i mange flotte farver. Det tidløse design blev designet i 1937 og fås som bord- og væglampe. Der medfølger bordklemme. Bordfod og vægbeslag kan tilkøbes. ArchiT1 junior bordlampen i grøn er en farverig version af den klassiske arkitektlampe. Lampen er udført i aluminium. Den klassiske arkitekt bordlampe er altid et hit bl.a. pga. det klassiske design og det gode lys.

Archi serien fås i syv farver, og passer derfor i de fleste hjem. Archi lampen er den perfekte læselampe, da lampen kan justeres i højden, og er med tænd/sluk funktion på selve lampehovedet. For den optimale funktion, har Archi lampen springfjedre, til at styre lampens arme med. Lampeskærmen på Archi, bliver ved med at pege i den samme lodrette retning, når man justerer lampens højde. Lampen fås i tre modeller, med forskellige anvendelsesmuligheder.

Archi W1 væglampen har et medfølgende vægbeslag. T1 og T2 bordlamperne har medfølgende bord-klemme. Ved disse to varianter kan der tilkøbes bordbase og vægbeslag, så lampen kan stå på bordet, eller hænge på vægen.  

Alle Archi T1 lamper

Alle Archi T2 lamper

Alle Archi W1 væglamper

Om brandet bag

Brandet Nordic Living har den ikoniske serie Archi under sig. Archi serien har et klassiske design, som oplyser alt fra arbejdsborde til læsehjørner i hjemmet. Archi serien er en ikonisk lampe, som nu relanceres under brandet Nordic Living. Serien har fået et opfrisket nordisk look, i fine nuancer. Archi serien fås i hele syv farver; Black, White, Black/Gold, Maple Red, Forest Green, Sea Blue og en premium version i brass.