Ball lampen

Ball lampe

Frandsen Ball Lamper. Ball pendlerne. Magnetiske Ball væglamper. Designet i 1968. Flere varianter og farver. 

Ball serien er en klassisk lampe designet af Benny Frandsen. Frandsen fik ideen til den kugleformede væglampe i sin kælder i Skanderborg, tilbage i 1968. Ball lampen så verden i 1969 og er siden hen solgt i flere millioner eksemplarer. I dag produceres lampen af Fransen, som Benny Frandsen i sin tid stiftede. Siden lanceringen af Ball væglampen, er der tilføjet en pendel og en sengelampe til serien.

Ball Lamper

Ball lampen er en dansk klassiker som aldrig går af mode, og som har et prisvenligt leje. Se alle de populære Ball lamper herunder.

Den klassiske Ball væglampe

Perfekt sengelampe - Ball væglampen med hylde og USB oplader

Ball pendlen - god køkkenlampe

Ball lampen er en klassisk designlampe uden at være kedelig. Lampen er en ægte dansk klassiker, som stort set alle danskere kender. Lampens karakteristika er den lille, kuglerunde skærm som med en magnet som kan drejes i alle retninger.

 

Da Ball væglampen oprindeligt blev lanceret, var det i datidens hotteste farver brun og orange. Ball lampen fås i dag i et væld af farver, og justeres til tidens trends. Ball væglampe med magnet, er velegnet som læselampe. Ball væglampen med hylde er perfekt som sengelampe, hvor en port til USB-stik gør det nemt at oplade sin mobiltelefon. Ball pendlen er velegnet som lys over køkkenbordet eller flere i en klynge i hjørnet af stuen.

 

I 2018 havde Ball lampen 50-års jubilæum. I anledning af jubilæet blev der designet en jubilæumsmodel med særlige detaljer. Ball jubilæumsmodellen fås i sort eller hvid. Lamperne har stofledning, afbryder på vægdåsen og en inderskærm i antik messing.