BAZAR lamper

Bazar lampe

Bazar lamper. By Rydéns lampe. Justerbar lampe. Funktionel lampe. Væglampe. Pendel. Læselampe. 

Bazar lampeserien har et fedt industrielt udtryk og høj funktionalitet. Lampeserien er udformet i metal og hver lampe har en justerbar arm, som gøre det muligt at flytte retningen på lyset, efter behov. 

Bazar

Bazar pendlen er den perfekte lampe til eksempelvis spisebordet eller sofabordet. By Rydéns har i deres lampeserie skabt 2 væglamper. Den ene med kort bevægelig arm og den anden med lang arm med et ekstra knæk, som giver lampen endnu mere bevægelighed. Væglamperne er ideelle som arbejdslamper på kontoret, som sengelampe eller læselampe og hvor der kræves forskellige indstillingsmuligheder – hvilket den bevægelige arm giver mulighed for. Bazar standerlampen har 3 justerbar led, hvor alle led kan fastlåses, så de forbliver i den ønskede position. Bazar gulvlampen har afbryder på hovedet, så der nemt kan tændes og slukkes for lampen. Lampen har en glaseret hvid inderside, der giver en god refleksion af lyset. Alle lamper i Bazar serien fås i hvid eller sort. 

Alle Bazar lamper

Om brandet bag

By Rydéns er et brand med en vision om at skabe en sammenhæng mellem kvalitet og fornuftige priser. Det svenske firma skaber lamper af høj kvalitet, til priser hvor alle kan være med. Hos By Rydéns er kvaliteten i højsædet, hvilket tydeligt ses på deres lamper. Særligt at bemærke er den smukke Bazar lampeserie som er prisvenlig, udført i god kvalitet og har et fedt industrielt look, der matcher den skandinaviske stil. 

By Rydéns historie går helt tilbage til deres grundlæggelse i 1958 og har gennem tiden opnået en stor erfaring i at producerer lamper. Trods deres lange eksistens, formår By Rydéns fortsat at skabe lamper med et moderne udtryk.