Benito lamper

Fleksible lamper

Fleksible lamper med integreret LED. Med touch lysdæmper på lampen. Med USB-stik. Justerbar fleksibelarm. Fås som bord-, væg og gulvlampe.

Benito er en funktionel serie i enkelt design. Alle modeller i serien har justerbar arm, som gør lampen meget fleksibel. Lampen fås som gulv-, bord og væglampe. Benito-serien er fra Lysmesterens eget brand, Gallery. Gallery er et brand, hvor du som kunde får ”value for money”. Her får du gode lamper til fornuftige priser.

Benito

Alle Benito lamper

Lysmesterens eget mirakel

Når lyset tændes og skinner fra en Benito-lampe, bliver enhver Lysmester varm om hjertet. Det er nemlig vores helt eget mærke og design. Benito lampen har en bevægelig arm. Fleksibiliteten bakkes op af godt LED lys, der skaber energibesparende og lang holdbarstid.

Med integreret LED

LED pæren er indbygget som et element i lampen. Pæren kan derfor ikke udskiftes i Benito lamperne. Fordele ved indbygget LED er, at pæren har en lang holdbarhed. LED lamper afgiver mindre varme end eksempelvis halogenpærer. En klar fordel er, at lamperne er energibesparende og har en høj lyskvalitet i varme hvide farver.

Benito-lamperne har tænd/sluk funktion på ledningen. Benito-serien fås både som bordlampe, gulvlampe og væglampe. Lamperne fås i sort og hvid.

Med USB-stik til opladning af f.eks. telefon

Benito væglampen og benito bordlampen har USB stik og lamperne kan oplades derigennem. Benito væglampe er ideelle som sengelampe, da den har indbygget stik til opladning af mobilen eller tabletten.

Justerbar arm

Benito-lamperne er enormt fleksible, grundet den bevægelige arm og er derfor i stand til at opfylde vidt forskellige behov. Benito gulvlampen er derfor velegnet som læselampe. Benito bordlampen er velegnet som skrivebordslampe og er perfekt til teenagerværelset.