Eggy Pop

Eggy pop lampeserie

Eggy Pop lamper. Designet af Guglielmo Berchicci. Produceret hos Cph Lightning. Eggy Pop Out. Bordlampe. Gulvlampe. 

Eggy Pop serien er designet af Guglielmo Berchicci i 2004 med inspiration fra noget så simpelt som et æg. Guglielmo Berchicci har skabt en lampeserie bestående af fleksible lamper med mange anvendelsesmuligheder. De organiske Eggy Pop lamper har et dekorativt og funktionelt formål. Eggy Pop pendlen fra Cph Lighting giver et blødt og behageligt lys. Lampeskærmen er mat hvid og er designet således, at pæren ikke er synlig, så lampen ikke blænder. Lamperne giver et behageligt og blændfrit lys samt skaber en god dekorativ effekt.

Eggy Pop lampen kan både anvendes som bord- eller gulvlampe. Vælger du Eggy Pop pendlen, får du en lampe med et moderne og klassisk udtryk.

Eggy pop

Alle Eggy Pop lamper

Eggy Pop udendørslamper

Eggy Pop Out er en elegant udendørslampe, der findes i tre størrelser. Lampen er fremstillet i opalhvidt polyethylen (PE), som er et slagfast, UV-resistent og genanvendeligt plastmateriale. Eggy Pop udendørslampen er et kunsthåndværk når den lyser op i mørket. Eggy Pop Out kan anvendes overalt i udemiljøet – enten som fastgjort til et bestemt sted eller løst, så den kan flyttes efter behov og ønske. Lampen giver hyggelig stemning på græsplænen, terrassen, balkonen eller indkørslen.

Eggy Pop udendørslamper

Alle Eggy Pop Out lamper

Om designeren og brandet bag

Guglielmo Berchicci er en italiensk arkitekt, uddannet fra Polyteknisk Universitet i Milano. Guglielmos designs er inspireret af naturens enkelhed og kompleksitet. Cph Lighting er en belysningsvirksomhed med base i Hjerting, en lille by nær Esbjerg på den jyske vestkyst. Cph Lightings lampekollektion består bl.a. af klassiske og moderne designs af Guglielmo Berchicci, der har passion for det gode lys. Cph Lightings lamper er designet med fokus på funktionalitet i høj kvalitet, godt design og lavt energiforbrug.