Flowerpot lamper

Flowerpot lamper

Flowerpot serien. Klassiske lamper. Pendler og Bordlamper. Designet af Verner Panton. Produceret af andtradition. Flere modeller og farver. 

Verner Pantons Flowerpot er en helt klassisk designlampe. Selv om lampen for mange måske synes ny, fordi den har fået en opblomstring i nye farver i de seneste år, blev den faktisk designet tilbage i 1968. I dag hører Flowerpot lamperne under brandet &Tradition, som hele tiden har fokus på at pifte serien op med nye farver efter tidens trend.

Se alle Flowerpot lamperne længere nede.

Flowerpot Lamper

Flowerpots historie

Lampen blev designet i Flower Power-bevægelsens tid, hvor Verner Panton fangede ånden med netop Flowerpot lamperne. To halvcirkelformede kugler vendt mod hinanden, blev signaturstilen til lampeserien. Udover lampens smukke form og unikke udtryk, sørger de to halvkugler for at lampen ikke blænder, men i stedet bidrager med behageligt og blødt lys.

Flowerpot lamperne fås i et væld af farver – uanset om du er til den helt klassiske mat sort eller til den mere sprudlende smukke karry farve – eller måske metallic looks?

Næsten ligegyldigt hvilket rum du skal indrette, kan en Flowerpot lampe opgradere stilen med en elegant finish. Flowerpot lampen er udført i metal, hvilket gør den velegnet som hygge lys i et hjørne med Flowerpot VP1 pendlen, i vindueskarmen med Flowerpot VP3 bordlampen eller VP4 bordlampen eller over spisebordet med den seneste nyhed fra 2019 Flowerpot VP7 pendlen.

Smuk Flowerpot – VP9

Transportabel Flowerpot lampe – det er da smart. VP9 er genopladelig og trådløs udgave af den klassiske Flowerpot bordlampe. Lampen er transportabel og kan benyttes ude som inde. VP9 lampen er dæmpbar og kan indstilles til enten 20, 50 eller 100 procent lysstyrke. Ved maks. lysstyrke kan bordlampen lyse i 11 timer.

Flowerpot VP9 lampen i mat mørkegrå sælges eksklusivt hos Lysmesteren – det er vi stolte af.

Lysmesteren A_S-2

Hos Lysmesteren elsker vi Flowerpot serien, så meget at vi har vores egne farver. I samarbejde med producenten &Tradition har vi nemlig nøje udvalgt farver, som udelukkende produceres og forhandles her hos Lysmesteren. Er det ikke fedt? Flowerpot VP1 pendlen og Flowerpot VP3 bordlampen fås i farverne; Mat mørkeblå og mat mørkegrå kun hos Lysmesteren.

Er du vild med Verner Panton, så læs meget mere om ham og hans lamper her.                      

Flere filtre+ Færre filtre-
Sortering
Prisramme
Producent
Designer
Kategorier
loading