Panthella lamperne

Panthella lampen af Verner Panton 

Panthella lamper. Panthella bord- og gulvlampe. Designet af Verner Panton i 1971. Produceret af Louis Poulsen. Organisk lampeform. Hvid opal akryl. 

Panthella bord- og gulvlampe er designet af Verner Panton i 1971 og er stadig en af hans mest populære lamper. Designet af Verner Panton i hvid opal akryl. 

Panthella lampen er designet af Verner Panton i 1971 i samarbejde med Louis Poulsen, og er en af Pantons mest populære lamper. Efter eget ønske fra Verner Panton skulle Panthella lampen lanceres med metalskærm, hvilket dog ikke kunne lade sig gøre rent teknisk i 1971. Af denne grund blev Panthella lampen derfor i 1971 introduceret i en akryl version.

Panthella lampen har en smuk organisk form, hvor både foden og skærmen fungerer som en lysreflektor. Desuden er lampen blændfri grundet dens design.

Panthella bordlampen, Panthella Portable og Panthella gulvlampen er udført i hvid akryl, hvor Panthella Mini bordlampen fås i et væld af farver, samt i den klassiske akryl variant.

Panthella bordlampen passer godt på en skænk, afhængig af størrelse, kan der vælges den originale størrelse med en diameter på 40 cm., eller Panthella Mini med en diametere på 25 cm. Ønsker du at flytte rundt på lyset, så vælg den lille fine Panthella Portable lampe, som kan tages med rundt hvor behovet for lys er. Panthella gulvlampen er god som rumbelysning bårde i stuen eller på kontoret. 

Panthella Lampe

Panthella Portable - Nyeste familiemedlem

Panthella familien blev i 2019 udvidet med en lille fin ledningsfri variant Panthella Portable. Panthella Portable er en bærbar lampe, som kan tages med rundt i hjemmet og placeres hvor behovet for lyset er. Lampen kan også placeres steder hvor der ingen kontakt er, da lampen blot oplades via et USB stik. Lampen kan tages med udenfor på terrassen til de lune sommeraftner, eller sprede stemning i campingvognen. Panthella Portable kan dæmpes - 0%, 10%, 33% og 100% via knappen på selve lampens fod. Lampen kan lyse i 5 timer ved 100% lysstyrke. 

Panthella lampen

Panthella Mini bordlampen

Panthella Mini bordlampen blev i 2016 lanceret som en nyhed til Panthalla familien. Panthella Mini fås i 11 fantasifulde nuancer, som stammer fra Verner Pantons eget farveunivers. Mini varianten har lakeret metalskærme – efter Verner Pantons oprindelig idé. De nye metalskærme er hvide på indersiden og retter lyset nedad, hvorfra det reflekteres op og ud i rummet fra trompetfoden. Lampen fås i otte opsigtsvækkende farver fra Verner Pantons eget farveunivers; gul, orange, lilla, rød, pink, blå og to grønne nuancer. Desuden i hvid, sort og opal akryl.

Panthella mini lampen har tre lysniveauer, som gør det nemt at juster lyset efter behov. Den nye mini version er desuden med integreret LED, hvortil det er den seneste LED-teknologi der er anvendt.

Panthella Mini

Se alle Panthella Mini lamperne herunder

Forny din Panthella lampe

Er uheldet ude eller trænger din Panthella lampe til en fornyelse? Herunder finder du et bredt udvalg af reservedele til din Panthella lampe. Finder du ikke den reservedel du mangler, eller skal du bruge hjælpe til at få lavet din Panthella lampe, så kontakt din lokale Lysmesteren butik – så hjælper de dig gerne. Find din nærmeste butik her.

Reservedele til Panthella serien