PH 5 og PH 5 mini

Den verdensberømte PH 5 lampe

Den klassiske PH 5 lampe fra Louis Poulsen. PH5 mini og PH5 lamper. Fås i flere farver. Klassiske designerlamper. Designet af Poul Henningsen. Populær pendel.

PH 5 mini og PH 5 lamper. Se den flotte PH 5-pendel i forskellige farvenuancer. Designet af Poul Henningsen.

Poul Henningsen designede sin verdensberømte PH 5 i 1958. I dag, mere end seks årtier efter lanceringen, er den berømte PH 5 pendel fortsat Louis Poulsens bedst sælgende lampe, og en fantastisk repræsentant for Henningens revolutionerende arbejde med at forme lys. PH 5 var resultatet af Henningsens utrættelige arbejde for at skabe den ultimative blændfri pendel og er udstyret med hans revolutionerende treskærmssystem. Designet eliminerer enhver form for blænding og skaber en indbydende atmosfære. Med sin varme spejlede metalfinish reflekterer pendlen elegant i sine omgivelser og beriger ethvert rum med tidløs elegance – uanset om den er tændt eller slukket.

PH 5 Og PH 5 Mini

NYHED i 2020

Louis Poulsen lancerer PH 5 og PH 5 Mini Monokrom

PH 5 Monokrom-serien udgives, for at give den kendte PH 5 et mere aktuelt look. Karakteristisk for Monokrom serien er det gennemgående design, med ensartet lakering på skærm, afblændingsskærm og stænger. PH 5 Monokrom-serien indeholder PH 5 og PH Mini, i farverne sort, hvid og i en særlig ultra blå til de mere dristige. 

PH 5 og PH 5 Mini Monokrom

PH 5 og PH 5 Mini Monokrom

Se alle PH 5 lamperne her

PH 5 udvides og PH 5 mini pendlen lanceres


I 2017 introducerede Louis Poulsen PH 5 Mini for at fejre 60-års jubilæet for PH 5 lampen. PH 5 mini er med en diameter på 30 cm nedskaleret fra originalen PH 5 på 50 cm.

Se alle PH 5 mini lamperne her

PH lampen - smuk palet af farver 

PH 5 og PH 5 Mini er begge tilgængelige i farven Classic, samt en nye moderne hvid og seks nuancekombinationer, hvor farve tones fra hovedskærmen og nedefter på de fem skærme: Nuancer af blå, nuancer af grøn, nuancer af grå, nuancer af orange, nuancer af rosa, nuancer af rød. Siden hen har Louis Poulsen lanceret PH 5 og PH 5 mini lamperne med skærme af kobber og messing, som en hyldest til Henningsens mest ikoniske design. Lampen i kobber og messing er ubehandlet og vil derfor patinere over tid.

 

PH 5 og PH 5 mini pendlerne giver et nedadrettet og siderettet lys, således lampen oplyser sig selv. PH 5 er velegnet over spisebordet, hvor PH 5 Mini lampen er perfekt som lys over køkkenbordet. Begge varianter er af metal, så blot husk at ingen af PH 5 og PH 5 mini pendlerne giver rumbelysning, men lys hvor lampen placeres i rummet.