Smart loftlamper

Smart loftlamper 

Smart plafond. Loftlamper og plafonder. Intelligent og smart belysning. Plafond- og pendellamper. Smart loftlampe. Loftslampe. 

Hos Lysmesteren har vi loftslamper og plafonder til ethvert behov, uanset hvor de placeres i hjemmet. Lyset fra dem bliver bredt ud ovenfra og giver dermed et godt diffust lys, som ikke blænder. Loftslamper er nyttige og funktionelle, og benyttes blandt andet i gange, entréer eller værelser. Monter evt. en lysdæmper, så du kan justere lystyrken efter ønske.

Vi har altid mange forskellige varianter af loftsbelysning her på siden fra en række forskellige kendte mærker.

 

Gallery ultra plafond 

Ultra loftlampen er en funktionel lampe. Plafonden er med integreret LED og 3 trins lysdæmper. Lysdæmpningen gør, at du får tre forskellige lysstyrker i lampen. Ved det første tryk tænder lampen. Ved andet og tredje tryk dæmper lyset, og ved fjerde tryk slukker lampen. Du skal altså bare slukke og tænde igen, så skifter lampen lysstyrke. Lampen virker med din eksisterende kontakt, og kræver ingen installation. Ultra lampen har et slankt design, og fås i to størrelser. Lampen er velegnet som rumbelysning i væresler, gangarealer og andre steder med behov for godt lys. 

Alle Gallery ultra plafond

Ceres plafond

Ceres plafond har indbygget LED og lysdæmper. Lampen dæmpes via din normale kontakt, ved blot at tænde/slukke på kontakten. Ceres fås i 2 størrelser. Ceres lampen er en funktionel loftlampe. Lampen er til indendørs belysning. Ceres loftlampen er med en indbygget LED lyskilde, lyskilden kan ikke udskiftes. Lampen har en lysdæmper, der dæmpes via din normale tænd og sluk kontakt. 

 

Alle Ceres plafond

Philips Super Slim

Philips Super Slim plafonden er med SceneSwitch. SceneSwitch giver dig hele tre forskellige lysstyrker i lampen. Ved det første tryk tænder lampen. Ved andet og tredje tryk dæmper lyset, og ved fjerde tryk slukker lampen. Du skal altså bare tænde og slukke igen, så skifter lampens lysstyrke. Lampen virker med eksisterende kontakt, og kræver ingen installation.

Alle Philips Super Slim plafonder

Ultra light plafond fra Halo Design

Ultra light plafonden er fra danske Halo Design. Ultra light lampen giver lys ud i rummet, hvor lyset samtidig reflekteres bagudrettet, som giver lys på loftet eller væggen. Lampens slim facon, gør at den fylder mindst muligt. Ultra light plafonden har en IP-grad på 54, hvilket betyder at lampen også kan anvendes udendørs. Lampen har indbygget dæmper med 3 steps via afbryderen i væggen. Tænder og slukker man på afbryderen indenfor 2 sekunder, skiftes der fra 100% til 50 % og dernæst til 15%. Lampen fås i to størrelser.

 

Ultra light plafond fra Halo Design