Tolomeo lamper

Tolomeo lampeserie

Tolomeo lamper. Tolomeo lampe. Produceret hos Artemide. Italienske designerlamper. Verdenskendte lamper. Klassiske skrivebordslamper. Guvlampe, væglampe og bordlampe. 

Tolomeo lamperne er fra det italienske brand Artemide, som er anerkendte verden over. Den klassiske skrivebordslampe er blevet et populært designikon, grundet dens fleksible egenskaber, der er velegnet til skive- eller arbejdsbordet. Tolomeo serien består af forskellige arkitektlamper, både bordlamper, væglamper og gulvlamper. Lamperne er velegnede som arbejdslamper, da de har fleksible arme og roterbart hoved. Tilkøb vægbeslag, gulv- eller bordstativ for at fuldføre lampen.

Tolomeo lampeserie

Tolomeo gulvlampen fås i mat sort eller alu. Gulvlampen er velegnet ved siden af lænestolen som læselys. Lampen købes i to dele. Ønsker du at købe en Tolomeo gulvlampe, købes kroppen og foden hver for sig. Tolomeo Mirco bordlampen er en hel lampe, hvor Tolomeo lampen i Mini bord eller væg – her købes krop og fod separat.

Artemide

Alle Tolomeo gulvlamper

Alle Tolomeo skrivebordslamper og væglamper

Om brandet bag

Artemides Tolomeo lampe blev første gang produceret i 1987 og har i dag opnået status som et designikon verden over. Tolomeo lampen er både populær blandt private, men også til kommercielt brug på kontorer rundt om i verden. Serien blev i løbet af kort tid et symbol på ”Made in Italy”. Artemide er i dag et synonym med design, innovation og ”Made de in Italy”.

Om designeren bag

Lampen er designet af Michele De Lucchi i samarbejde med Giancarlo Fassina. Tolomeo lampeserien er italiensk design, der er den perfekt kombination af fleksibilitet og kvalitet. Den funktionelle og moderne lampe fås i forskellige størrelser, farver og typer.