VL45 Radiohus pendel

VL45 Radiohus pendel

VL45 Radiohuspendel. Klassisk designer pendel. Designet af Vilhelm Lauritzen. Produceret hos Louis Poulsen. Oprindeligt designet i slutningen af 1940érne. 

Den oprindelige Radiohuspendel relanceres nu under navnet VL45 Radiohuspendel. Pendlen er velegnet til både høj og lav placering. Få din næste VL45 Radiohuspendel lige her. Enkel og smuk lampe, der passer perfekt ind i den nordiske stil.

Radiohus lampen VL45 er designet af Vilhelm Lauritzen i slutningen af 1940’erne. Lampen blev designet i samarbejde med Louis Poulsen, i anledningen af DR’s Radiohus i København. VL45 pendlen blev i 2016 relanceret med opdateret lysteknik.

VL45 Pendlen

Se alle 3 størrelser af VL45 pendlerne her

Radiohus pendlen

Radiohus pendlen er udført med trelags mundblæst glas, hvor det inderste og yderste lag er udført med transparent blankt glas, mens det mellemliggende glas er hvidt. Lampen har desuden et smukt messingophæng. VL45 fås i tre størrelser, med en diameter på 17,5, 25 og 37 cm. Lampen udsender et blødt og behageligt lys, som lyser rummet op. VL45 er velegnet over køkkenbordet, spisebordet eller i entreen. Radiohus lampen er et smukt alternativt til den klassiske café lampe.

 

VL45 er en designklassiker, som i nyere tider har fået et upcome for den originale varaint, som kun i dag kan skaffes på auktioner. Den relancerede variant er lige så smuk som den originale, en moderne og tidsløs lampe, som vil være et godt designerkøb.

 

Udover VL45 Radiohuspendel, relancerer Louis Poulsen samme år VL38 serien, som Vilhelm Lauritzen også designede til Radiohuset. VL38 serien består af en bordlampe, væglampe og gulvlampe.