Kun hos Lysmesteren

Lysmesteren giver dig eksklusiv adgang til nye Flowerpot farver

Hos Lysmesteren elsker vi også Verner Pantons design-hit: Flowerpot. Derfor er vi også ekstra stolte over lige netop med Flowerpot, at kunne præsentere en række farver som helt eksklusivt kun forhandles hos os.

I samarbejde med producenten &tradition har vi nemlig nøje udvalgt farver, som udelukkende produceres og forhandles her hos Lysmesteren. Er det ikke fedt?

Farverne?

Farverne er klassiske toner, der med en flot lakering giver lamperne et ekstra eksklusivt look.   

Vores egne farver fås i disse modeller: 

VP1 pendlen fås i mat mørkeblå, mat mørkegrå og mat beige

VP3 bordlampen fås i mat mørkeblå, mat mørkegrå og mat beige

VP7 pendlen fås i mat mørkegrå

VP9 bordlampen fås i mat mørkegrå, mat mørkeblå og mat beige

Flowerpot Bordlamper

Flowerpot pendler

Flowerpot VP9 portable bordlampe

Flowerpot VP9 bordlampen er ny i Flowerpot serien, som er designet af Verner Panton. Flowerpot VP9 er en lampe du kan tage med dig, og er derfor ikke en helt almindelig bordlampe. Få lys hvor du har brug for det, også steder hvor der ikke er en stikkontakt. Der er 3-trins lysdæmper på lampen, som justeres nemt ved at holde fingeren på toppen af lampen. Lampen oplades via et USB stik, og på en fuld opladning kan lampen lyse i 11 timer. Flowerpot VP9 bordlampen har en højde på 29,5 cm., hvor den kendte VP3 bordlampe har en højde på 49 cm. Flowerpot VP9 lampen fås i flere faver. Farverne mat mørkegrå, mat mørkeblå og mat beige fås kun hos Lysmesteren.

VP9 Mat Mørkegrå