Flowerpot

Flowerpot lamper hos Lysmesteren

Er du stødt på de ikoniske Flowerpot lamper? Sikkert. De smukke halvkugleformede lamper er blevet en designklassik favorit i mange hjem verden over - og det kan vi godt forstå.

Lysmesteren giver dig eksklusiv adgang til nye Flowerpot farver

Hos Lysmesteren elsker vi også Verner Pantons design-hit: Flowerpot. Derfor er vi også ekstrastolte over lige netop med FlowerPot at kunne præsentere en række farver, som helt eksklusivt kun forhandles hos os.

I samarbejde med producenten &tradition har vi nemlig nøje udvalgt farver, som udelukkende produceres og forhandles her hos til Lysmesteren. Er det ikke fedt?

Farverne?

Alle fire er klassiske toner, der med en flot lakering giver lamperne et ekstra eksklusivt look.   

Mat mørkegrå, mat mørkeblå, blank sort og blank rød fås i varianterne VP1 pendlen og VP3 bordlampen.

Flowerpot pendler

Flowerpot Bordlamper

Historien om Flowerpot lamperne

Verner Pantons Flowerpot er en helt klassisk designerlampe. Selv om lampen for mange måske synes ny, fordi den har fået en opblomstring i de seneste år, blev den faktisk designet tilbage i 1971. 

Lampen blev designet i Flower Power-bevægelsens tid, hvor Verner Panton fangede ånden med netop Flowerpot lamperne. To halvcirkelformede kugler vendt mod hinanden, blev signaturstilen til lampeserien.

Udover lampens smukke form og unikke udtryk, søger de to halvkugler for at lampen ikke blænder, men i stedet bidrager med behageligt og blødt lys.

Flowerpot – en verden af farver

Flowerpot serien består af:

VP1 pendel

VP2 pendel

VP3 bordlampe

VP4 bordlampe

VP7 pendel

Flowerpot lamperne fås i et væld af farver – uanset om du er til den helt klassiske mat sort eller til den mere sprudlende smukke mustard farve – eller måske metallic looks?

En Flowerpot til enhver lejlighed

Næsten ligegyldigt hvilket rum du skal indrette, kan en Flowerpot lampe opgradere stilen med en elegant finish.

Uanset om du brug for en bordlampe til dit kontor eller din stue, eller du er på udkig efter spisebordslamper eller andre miljøetablerende belysningsmuligheder.

Slip dig selv løs i et utal af dekorationsmuligheder.