Finansiering via Basisbank

VÆLG FINANSIERING NÅR DU SKAL KØBE DIN NÆSTE LAMPE
Drømmer du om nye lamper, men synes det er mange penge her og nu - så tilbyder Lysmesteren en finansieringsløsning hvor du kan dele dine betalinger op, så din drøm kan blive til virkelighed.  

Bliv forhåndsgodkendt til butik eller lysmesteren.dk her

Låneprocessen er simpel - du har 2 muligheder; enten at handle i en af vores fysiske butikker eller handle online på lysmesteren.dk. For begge muligheder gælder det, at du kan klare ansøgningsprocessen online her på siden.

Vælger du webshop kan du blive forhåndsgodkendt til det ønskede lånebeløb inden du køber på webshoppen. Du vælger den butik, der skal håndtere dit køb i webshoppen.

Vælger du butik kan du blive forhåndsgodkendt til det ønskede lånebeløb inden du besøger os i en af vores butikker. Når du er godkendt modtager du en mail med en lånekode, som kan anvendes til betaling i butikken. I butikken kan du underskrive lånedokumentet med NemID. Husk billedlegitimation (fx kørekort eller pas) og NemID til digital underskrift.

Når du har udfyldt formularen, vil du indenfor 15 min. få svar på din ansøgning. Når ansøgningen er godkendt, får du tilsendt en lånekode på mail. Koden tager du med ned til den valgte butik eller indtaster i betalingsmodulet her på hjemmesiden.

Så nemt er det  

  • Udfyld låneansøgningen online
  • Du modtager en lånekode på mail
  • Få svar med det samme
  • Brug lånekoden i butikken eller online ved betaling

Vælg den eller de lamper du vil købe og lav ansøgning som betaling
Du kan også blot finde den eller de lamper du ønsker, og gennemføre din bestilling uden en forhåndsgodkendelse. Vælg den eller de lamper du ønsker, gå til betalingsmodulet og vælg Basisbank. Herefter bliver du ledt videre til en ansøgningsformular direkte hos Basisbank. Du vil efterfølgende høre besked om, om din ordre kan gennemføres.

HVOR VIL DU HANDLE?

Bliv forhåndsgodkendt til en aftale inden du køber på webshoppen. Du skal vælge den butik, der skal håndtere dit køb i webshoppen.

Bliv forhåndsgodkendt til webshop

Bliv forhåndsgodkendt til en aftale inden du besøger os i en af vores butikker.

Bliv forhåndsgodkendt til butik

Hvorfor vente?

Lige nu har vi kampagne på ekstra god finansiering til dig!

Køb nu og betal over 10 måneder – ingen renter, ingen gebyrer og ingen stiftelsesomkostninger. 
Du kan låne helt op til 75.000,-

Basisbank


Hjælp til finansiering?

Ønsker du at få hjælp til din finansiering, er du altid velkommen til at komme ned i en af vores butikker, som gerne hjælper dig på vej. I butikken kan du udfylde en låneansøgning online, hvor du får svar med det samme. Lånedokumentet underskrives med NemID, så husk det. Nemmere bliver det ikke? 

Hvad koster det om måneden?

 10 Tabel

REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Hvis du ønsker at låne for 40.000 kr. over 10 måneder, er den månedlige ydelse 4.000 kr. Debitorrenten er 0,0% i hele lånets løbetid, ÅOP er 0,0%, og de samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede beløb du skal betale er 40.000 kr.

FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage