Lysmesteren bytte- og returret butik - lysmesteren.dk

Returnering butik

Hos Lysmesteren har vi landsdækkende bytteret – har du købt en gave, eller blot blevet i tvivl, om det er den helt rigtige lampe er der 30 dages bytteret.

Lampen skal være ubeskadiget, i original emballage og med kvittering.

Fortryder du købet af en lampe kan du indtil 30 dage efter få pengene retur i den Lysmesteren butik, hvor lampen er købt.

Returnering webordre

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Vær opmærksom på at visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Her kontaktes kundeservice på mail [email protected] for pris og aftale.

Du har også mulighed for at indlevere varen i din lokale Lysmesteren butik. Husk i alle tilfælde at vedlægge en kopi af din faktura sammen med varen og den udfyldte fortrydelsesformular.

I henhold til forbrugeraftaleloven skal køber selv bekoste eventuelle fragtomkostninger i forbindelse med returnering. Hvis vi skal sørge for afhentning af varen, vil fragtomkostningerne ved returnering beløbe sig fra DKK 78 kr. på almindelig pakker og pallelevering DKK 199 kr. Ved pallelevering skal varen stå klar i gadeplan på aftalt dag.