Services

Lysmesteren har 30 butikker fordelt over hele landet. Det betyder, at der altid står en lokal Lysmester parat til at rådgive, vejlede og hjælpe, hvis du støder på problemer med din nye lampe.

Hos Lysmesteren samler vi ikke på ordrer – men på tilfredse kunder. Derfor er en ordentlig rådgivning og en pletfri service kernen i vores forretning.

Handel lokalt på nettet

Handler du i vores webshop, kan du selv bestemme, hvilken Lysmester-butik der leverer varen. Du kan derfor få varen tilsendt fra den Lysmesteren, der ligger tættest på dig eller på den, du køber lampen til. Det betyder, at du altid kan henvende dig i butikken, hvis du efterfølgende oplever problemer med varen. Vores webshop har et lokalt ansigt. Det er din garanti for, at du aldrig bliver snydt eller ladt i stikken med en defekt vare. 
Se vores handelsbetingelser.

Altid klar med hjælp og rådgivning

Vi mener selv, at vores eftersalgs-service er landets bedste. Hvis der er det mindste problem med din nye lampe, så hjælper vi dig. Det er der ikke mange andre, der kan prale af.

Det største udvalg

I webshoppen finder du et stort udvalg af de lamper, vi har på hylderne, men vi har også mange andre. Finder du ikke den lampe, den designer eller det gode råd, du søger, så send en mail eller ring til din lokale Lysmester – så hjælper vi dig gerne!

Brug menuen til venstre, hvor du finder en oversigt over de mange forskellige services, vi tilbyder.