LED pærer

pr. side
Faldende orden

Varer 1-36 af 101

 1. 8718699703424.jpeg
  PHILIPS HUE LIGHTSTRIPS 2M STARTSÆT
  699 kr.

  Levering 1 hverdag - bestil senest 13.00

 2. 8718699703448.jpeg
  PHILIPS HUE LIGHTSTRIPS 1M FORLÆNGER
  229 kr.

  Levering 1 hverdag - bestil senest 13.00

Side
pr. side

LED er fremtidens belysning – så her på siden har vi gjort det nemt for dig at finde den LED-pære, der passer til din lampe og dit belysningsbehov. Vores udvalg består af forskellige produkter fra Philips, heriblandt Philips Hue. LED-teknologien er den foretrukne i mange hjem, hvilket skyldes pærernes lange levetid, billige drift og energibesparende funktion.

En miljøbevidst løsning, der giver et godt lys

Rent teknisk er LED en elektronisk komponent, også kaldet en diode, der omsætter elektrisk energi til lys, som gør det muligt at udsende en stor mængde lys ved brug af meget lidt energi. Det gode ved en LED-pære er derfor, at den kan holde i op til 25 år, hvor den samlet set sparer op til 90% strøm.

En LED-pære tænder med fuld lysstyrke og er derfor meget velegnet til brug i lamper, der enten skal tænde hurtigt eller være tændt længe. Dog er det også muligt at få dæmpbare LED-pærer, så du kan tilpasse lyset til den ønskede stemningen i rummet.

Fordele ved implementering af LED-pærer

Med LED-pærer kan du spare på energien helt uden at skulle slukke lyset – de nye typer af LED-pærer, der erstatter den gamle glødepære, har en længere levetid og sparer samtidig på energien. Fordi LED-teknologien har en længere levetid betyder det ligeledes, at du med brug af LED-pærer kan undgå de hyppige pæreskift. Dette er både godt for miljøet og en mere holdbar løsning på længere sigt.

Intelligent belysning med LED fra Philips Hue

Med LED-pærer fra Philips Hue kan man tage del i den nye lysteknologi, hvor 16 millioner forskellige farvenuancer kan give lys til enhver stemning. Philips Hue kan nemt og bekvemt styres fra enten en app eller med den tilhørende fjernbetjening og bridge, hvor op til hele 50 pærer kan sammenkobles på én gang.

Philips Hue er et innovativt, intuitivt og brugervenligt design, som er nemt for alle at benytte med de mange smarte funktioner i Hue-systemet med tilhørende LED-pærer.

Find dine nye LED-pærer hos Lysmesteren

Hos Lysmesteren har vi gjort det nemt for dig at implementere LED-pærer og derved spare på energien med vores udvalg af LED-pærer. Se udvalget af LED-pærer her på siden, eller besøg din lokale Lysmesteren-butik, hvor du kan få kompetent vejledning om LED-belysning og en snak med en af vores lyselskere.