Light-Point - Ronni Gol

Prismatch

Fri fragt over 499,-

Generelt
Ip Klasser 20
Designer Ronni Gol
Fatning LED
Indbygget Led Ja
Indbygget Lysdæmper Nej
Farve Sort
Materiale Aluminium
Mærke Light-Point
Serienavn Focus
Ledning Ingen ledning
Lyskilde
Lumen 1620
Watt forbrug 18W
Lyskilde Medfølger Ja
Type LED
Farvetemperatur 2700 K
Mål og vægt
Bredde (cm) 90
Højde (cm) 6.5

LIGHT-POINT FOCUS LINE SORT LED 2700K LINE SPOT

FOCUS LINE er en viderefortolkning af det klassiske loftspot. En skulpturel nyfortolkning af stramme, funktionelle linjer. Spottene kan desuden pege lodret ned i gulvet og skabe spændende effekter i rum og korridorer. Når spottet peger direkte ned i gulvet, står det visuelt som støbt ned i basen.

Hele enheden er lavet i massivt, lakeret aluminium og fås i sort eller hvid. Aluminium er varmeledende og virker dermed kølende på LED-lyskilden. Det forlænger LED-enhedens levetid, og det betyder samtidig, at man ikke brænder fingrene, hvis enheden skal justeres.

De tre størrelser af skinnen modsvares af de tre forskellige størrelser på FOCUS-spottet, så størrelsesforholdet mellem skinne og spot er det samme i alle tre varianter. Da LED-lyskildens watt-effekt stiger med størrelsen af spottet, er det logisk at vælge den største variant til rum med højt til loftet og den mindste til mere lavloftede lokaler.

FOCUS LINE en spotskinne, der udtrykker såvel markant æstetik som diskret funktionalitet. Det er minimalistisk og funktionel elegance, som passer fortræffeligt i rum med rene linjer og glatte flader.

Varenummer
5711389702717
3.995 kr.

Levering 4-7 hverdage

-
+