Loftlamper

Loftlamper dækker over lamper, som sidder fast og er monteret direkte mod loftet. De er en vigtig del af indretningen, da man med en loftlampe kan få den helt rigtige belysning i alle boligens rum. Med en loftslampe der sidder mod loftet, får du derfor mulighed for at udnytte pladsen i rummet maksimalt. Lamperne i loftet er yderst nyttige og funktionelle, og de kan benyttes i alle boligens rum.

 • designer
  Michael Waltersdorff
  Sofie Refer
  Philips
  Antidark
 • Fjern alle
pr. side
Faldende orden

Varer 1-36 af 46

 1. 8718696176412.jpeg
  PHILIPS HUE ENRAVE S HVID Ø26 PLAFOND
  899 kr.

  Midlertidig udsolgt - afsendes hurtigst muligt

 2. 8718696176436.jpeg
  PHILIPS HUE ENRAVE M HVID Ø38 PLAFOND
  1.499 kr.

  Midlertidig udsolgt - afsendes hurtigst muligt

 3. Spar 20%
  8718696176443.jpeg
  PHILIPS HUE ENRAVE M SORT Ø38 PLAFOND
  Regular Price 1.499 kr. SPAR 300,-
  Special Price 1.199 kr.
 4. 8719514341159.jpeg
  PHILIPS HUE BEING HVID LOFTLAMPE
  1.499 kr.

  Midlertidig udsolgt - afsendes hurtigst muligt

Side
pr. side

Hos Lysmesteren har vi loftslamper og plafond til ethvert behov, uanset hvor de placeres i hjemmet. Lyset fra dem bliver bredt ud ovenfra og giver dermed et godt diffust lys, som ikke blænder. Loftslamper er nyttige og funktionelle, og benyttes blandt andet i gange, entréer eller værelser. Monter evt. en lysdæmper, så du kan justere lystyrken efter ønske.

Vi har altid mange forskellige varianter af loftsbelysning her på siden fra en række forskellige kendte mærker.

Kunsten at finde den rigtige loftlampe

Når man er på udkig efter en loftlampe, er der en række faktorer, som er vigtige at vurdere. Valget af den rigtige loftlampe afhænger nemlig både af lampens nødvendige og funktionelle aspekter samt hvilke ønsker den enkelte har i forhold til designet på lampen og selve rummet, hvor loftlampen skal hænge.

Først og fremmest skal man tage stilling til, hvilket formål man har for loftlampen samt i hvilket rum den skal give lys og ikke mindst pynte. Også størrelsen på lokalet spiller en rolle i hvilken størrelse loftlampen skal have - en for stor loftlampe vil virke overdreven i et lille rum, mens en alt for lille lampe vil forsvinde i et stort rum. Derudover er mængden og typen af lysudfald fra lampen af betydning, da loftlampen hverken skal sende for meget eller for lidt lys ud i rummet.

En loftlampe med det rigtige lys

Med en loftlampe er det vigtigt at have det helt rigtige lys. Her har både typen af pære og formen på lampen betydning for hvilken type lys, lampen udskiller. Når man er på udkig efter en ny lyskilde, skal man derfor vurdere hvilket behov der er for oplysning af et bestemt område eller rum i boligen.

Hvis du mangler en pære til din nye pendel, klarer vi også det! Se vores udvalg af LED pærer her.

Loftlamper - uendelige muligheder

Uanset om du er på udkig efter en loftlampe til køkkenet, entréen, stuen eller et helt andet rum, har vi samlet et stort udvalg af loftlamper, hvor du med sikkerhed kan finde den rette lampe til dig og din bolig. Hos os finder du loftlamper i et væld af udformninger, farver og størrelser. Du kan finde alt fra små, enkle plafond lamper, som sidder helt tæt på loftet, til lamper med lange, bevægelige arme, der kan justeres og ikke mindst store flotte lysekroner.

Design og kvalitet i højsædet

Når du køber en pendel hos Lysmesteren, kan du altid være helt sikker på, at lamperne fra en lang række af kendte designere er af yderst høj kvalitet. Vi kan stå inde for, at vi kun forhandler de bedste pendel lamper uden, at vi går på kompromis med hverken design eller kvalitet, som naturligvis er i højsædet her hos os.

Loftlamper til ethvert behov

Hos Lysmesteren elsker vi alle slags lamper - og loftlamper er ikke en undtagelse. Vi har loftslamper til ethvert behov og enhver placering i hjemmet. Uanset hvor og hvilken funktion loftlampen skal have, kan du blive inspireret i vores store sortiment af designer loftlamper fra en lang række anerkendte producenter, og finde frem til lige den, der falder i din smag.

Gå på opdagelse i vores flotte udvalg af loftlamper i højeste kvalitet her på siden, og lad dig blive inspireret.