Louis Poulsen - designer lamper til dig

 

Louis Poulsen har skabt nogle af de mest populære designer lamper og er kendt for sit samarbejde med designer såsom Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton og andre. Alle lamper fra Louis Poulsen bygger på en belysningsfilosofi om tre begreber: Funktion, Komfort og Atmosfære. Lamperne er designet med udgangspunkt i naturligt lys. For Louis Poulsen er det vigtigt, at lampernes form følger deres funktion, enten som en bordlampe der giver et godt læselys eller som den perfekte spisebordspendel. 

 

Louis Poulsens brede kollektion består af bordlamper, væglamper, pendler og gulvlamper. Louis Poulsen samarbejder med nogle af Danmarks helt store desingikoner, heriblandt Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Vilhem Lauritzen og flere. Blandt Louis Poulsen mest kendte lamper, er den klassiske PH 2/1 Bordlampe, den ikoniske PH 5 pendel designet af Poul Henningsen, AJ-serien designet af Arne Jacobsen samt Flowerpot-serien designet af Verner Panton. 

 

Hos Lysmesteren har vi et stort udvalg af Louis Poulsen lamper, og vi hjælper dig gerne, når beslutningen om den rette lampe fra det kendte danske brand skal træffes. Se og Køb vore store udvalg af ikoniske Louis Poulsen Bordlamper, Pendler, Væglamper og Bordlamper.

PH Lamper

Flere filtre+ Færre filtre-
Sortering
Prisramme
Producent
Designer
Kategorier
loading