Louis Poulsen

Se alle Louis Poulsen produkter længere nede.

  • designer
    Louis Poulsen i samarbejde med Søværnets Bygningsdistrikt
  • Fjern alle
pr. side
Faldende orden

4 varer

pr. side

Lysuniverset fra Louis Poulsen byder på flere klassiske og ikoniske lamper fra designere som blandt andet Poul Henningsen, Arne Jacobsen og Verner Panton. Fællesnævnerne for de mange klassiske såvel som moderne lampedesign er, at æstetik, funktion og form går op i en højere enhed. Samtidig sikrer det gennemtænkte design det helt rigtige lys, uanset om det er til brug indendørs eller udendørs.

Et brand med en skandinavisk designtradition

Louis Poulsen er en dansk belysningsvirksomhed, som har etableret sig som en verdenskendt producent af belysning og designlamper på det globale marked. I tæt samarbejde med en lang række anerkendte danske og internationale designere og arkitekter står de bag en stribe af de største lampesuccesser gennem tiden.

Louis Poulsen har skabt nogle af de mest populære designerlamper, og de er særligt kendt for sit samarbejde med designere såsom Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton og Vilhem Lauritzen.

Louis Poulsen er mere end bare en lampe

Hos Louis Poulsen følger form funktion, og hver eneste detalje har et bestemt formål. Produkterne fra Louis Poulsen frembringer lys af høj kvalitet, som ikke kun er en fryd for øjet, men som også skaber et brugbart lys.

Ved design af lys handler det for Louis Poulsen ikke kun om at designe en smuk lampe. Med brandets store passion for håndværk handler det i lige så høj grad om at skabe lamper, som kan bruges og nydes uanset hvor i rummet de placeres.

Klassiske og ikoniske lamper

Louis Poulsen står bag flere designikoner, som pynter rundt om i flere hjem, og her er der blandt andet tale om den klassiske PH 2/1 bordlampe, den ikoniske PH 5 pendel designet af Poul Henningsen samt AJ- serien designet af Arne Jacobsen.

Louis Poulsen bygger på en belysningsfilosofi om tre begreber: funktion, komfort og atmosfære. Alle lamperne er designet med udgangspunkt i naturligt lys, hvor form følger funktion, hvad end det er som bordlampe, der giver et godt læse- og arbejdslys, en havelampe til terrassen eller som den perfekte pendel til over spisebordet eller sofabordet.

En lampe til ethvert formål

De mange kollektioner hos Louis Poulsen består blandt andet af bordlamper, væglamper, pendler og gulvlamper. Vælg en pendel til over spisebordet eller sofaarrangementet, en bordlampe til kontoret eller børneværelset, en væglampe til gangen, en gulvlampe til stuen eller en havelampe til dine udendørsarealer.

Med det brede udvalg af lamper fra Louis Poulsen er mulighederne mange, og det kun fantasien, der sætter grænser.