Om Lysmesteren

Lysmesteren er Danmarks største og mest seriøse kæde af belysningsbutikker – og landets førende lampeforhandler. Hos Lysmesteren finder du altid det største og mest kompetente sortiment, og vi har i mere end 10 år solgt lækre mærkevarelamper lige fra Le Klint til Louis Poulsen. Vi har original-forhandlingen på alle vores lamper, så hos os kan du altid være fuldstændig sikker på en hurtig levering af den originale vare – i den originale emballage.

Lokal tilstedeværelse

Lysmesteren har 30 butikker fordelt over hele landet. Det betyder, at der altid er en lokal Lysmester i nærheden. Vi står altid parat til at rådgive, vejlede og hjælpe, hvis du støder på problemer med din nye lampe.
For hos Lysmesteren samler vi ikke på ordrer – men på tilfredse kunder. Derfor er en ordentlig rådgivning og en pletfri service kernen i vores forretning.

Find din lokale butik

Kontakt os direkte på e-mail: lysmesteren@lysmesteren.dk 

Husk at angive hvilken butik henvendelsen drejer sig om.

Vi besvarer mails hurtigst muligt og almindeligvis inden for 24 timer i åbningstiden. I perioder med lav bemanding eller stor travlhed kan du altid regne med svar inden for 48 timer i hverdagen.

Se vores services under kundeservice

Danmarks største udvalg

På Lysmesteren.dk finder du et stort udvalg af de lamper, vi har på hylderne, men vi har også mange andre. Finder du ikke den lampe, den designer eller det gode råd, du søger, så ring eller send en mail til din lokale Lysmester – så hjælper vi dig gerne!

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på lysmesteren.dk skal du:

  • Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
  • Indtast dine personlige oplysninger
  • Vælg forsendelses/betalingsmåde
  • Godkend vores forretningsbetingelser
  • Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet