Pendler Louis Poulsen

Lamper til loftet er en vigtig del af indretningen, da man med en pendel, der hænger ned fra loftet, kan få den helt rigtige belysning i alle hjemmets rum. På samme tid vil loftlampen fungere som et visuelt element af design, som giver atmosfære, og kan gøre, at rummet ser ud af mere. Med pendler fra Louis Poulsen har det aldrig været nemmere at fuldende indretningen af hjemmet. Vores store udvalg af pendler fra Louis Poulsen giver dig rig mulighed for at finde lige den lampe, der passer bedst ind i din bolig og indretning.

pr. side
Faldende orden

Varer 1-36 af 89

Side
pr. side

Louis Poulsen er en verdenskendt producent af designlamper, der i samarbejde med anerkendte danske og internationale arkitekter og designere står bag en række af de største lampesucceser gennem tiden.

Med en ny pendel fra Louis Poulsen får du en lampe for livet. Bliv inspireret igennem et stort sortiment af pendler designet af bl.a. Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Shoichi Uchiyama, Ross Lovegrove, Louis Campbell og Vilhelm Wohlert. Det store udvalg af pendler spænder fra designklassikere til avanceret design for både privaten og for erhverv.

Lysmesteren er autoriseret Louis Poulsen forhandler, men forhandles ikke i følgende butikker: Roskilde og Næstved.

Louis Poulsen - skandinavisk designtradition

Louis Poulsen er en dansk belysningsvirksomhed, som har etableret sig som en verdenskendt producent af belysning og designlamper på det globale marked. I tæt samarbejde med en lang række anerkendte danske og internationale designere og arkitekter står de bag en stribe af de største lampesuccesser gennem tiden. 

Hos Louis Poulsen følger form funktion, og hver eneste detalje har et bestemt formål. Produkterne fra Louis Poulsen frembringer lys af høj kvalitet, som ikke kun er en fryd for øjet, men som også skaber et smukt lys.

Pendel - en alsidig lampe

Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser, når det gælder brugen af loftlamper som en del af hjemmets indretning, hvor loftlampens form, farver og lys fungerer som udsmykning til loftet og rummet. Mange vil mene, at pendlen er kronen på værket, fordi belysning spiller en stor rolle, når man taler om indretningen af ens bolig.

Pendler kan bruges i hele hjemmet, hvad enten det er over spisebordet i køkkenet, på børneværelset, på kontoret, over sofaarrangementet i stuen, i gangen eller i hjemmets første rum, entréen. Her kan man enten nøjes med at vælge en enkelt lampe som den primære lyskilde, eller man kan vælge flere ens eller forskellige lamper og danne en form for lysinstallation, hvor man kan sprede lyset mere ud.

Vælg den rigtige pendel

Hvilken loftlampe man ønsker, besluttes som regel på baggrund af hvilket design man er ude efter og i hvilken kontekst pendlen skal bruges og ikke mindst hænge. Valget afhænger derfor både af den enkeltes smag i forhold til design samt hvordan rummet den skal komplimentere tager sig ud.

Inden man går på jagt efter den helt rigtige pendel, er det vigtigt at tage stilling til en lang række forskellige faktorer: Hvilket formål skal pendlen have? Hvor stor eller lille skal den være i forhold til resten af rummet? Skal den have et direkte eller indirekte lys? I hvilken retning skal lyset bevæge sig? Skal lyset have en kold eller varm undertone? Hvilket materiale skal pendlen være lavet af? Og hvilken farve skal den være i?

Autoriseret forhandler af Louis Poulsen

Hos Lysmesteren er vi autoriseret Louis Poulsen forhandler, og med en ny pendel fra Louis Poulsen får du en lampe til loftet for livet. Bliv inspireret i vores store sortiment af pendler fra Louis Poulsen designet af blandt andet Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Øiving Slaatto, Shoichi Uchiyama og Louise Campbell. Det store udvalg af pendler spænder bredt fra designklassikere til avanceret design for privaten såvel som for erhverv.

Gå på opdagelse i vores udvalg af pendler fra Louis Poulsen her på siden, og find din nye loftlampe.

Hvis du mangler en pære til din nye pendel, klarer vi også det! Se vores udvalg af LED pærer her.