Pendler

Belysningen er noget af det, der løfter din indretning til næste niveau, og særligt pendler er evergreens, når det kommer til muligheder for at anvende belysning i alle rum og til alle anledninger.

Hvad er en pendel?

Og hvad er en pendel så? Jo, en pendel er ganske enkelt en hængende lampe med én pære. Det er i hvert fald definitionen i sin klassiske forstand. At det så er blevet en megatrend at bundte sine pendler, er en anden sag.

Pendellamper i alle afskygninger

Pendler kan bruges på alverdens måder. Du kan bundte dem og hænge dem dekorativt i et af rummets hjørner, du kan hænge dem mange og højt og derved skabe bred belysning i hele rummet, eller du kan bruge dem enkeltvis eller i klynger eller rækker for at skabe miljøer - eksempelvis over spisebordet, køkkenøen eller lignende. Ja, mulighederne er mange.

 

Gå på opdagelse blandt alle vores pendellamper her.

[Gå på opdagelse]

 

Pendeltrends til dig

Pendler har altid (eller aldrig) været på mode, fordi de er så anvendelige, men indenfor de sidste par år er det blevet meget populært at eksperimentere med forskellige måder at benytte pendler dekorativt i indretningen.

 

Hér er nogle af de nyeste bud de mindre pendel lamper, der blot er sammensat af farvet glas og stofledninger med pærer i antikt look.

·       Se Norman Copenhagens bud på moderne pendler

·       Se de trendy pendler fra Design by us

En evig favorit inden for pendler er de runde klassikere fra eksempelvis Frandsen.

De er både smukke i rækker over spisebord, køkken eller i kontoret – og så kan de hænges i buketter på dekorativ vis i et stue- eller soveværelseshjørne.

Se de klassiske Frandsen pendler her

 

Er du derimod på jagt efter din one and only – altså én stor pendel – måske til at hænge majestætisk over spisebordet eller til at bære lokket i din hall eller entre?

 

Så har vi nogle bud lige her:

Den majestætiske Bau Pendel fra Norman Copenhagen

Den dekorative Caché pendel fra LE KLINT

Den populære Globe fra Verner Panton

 

I tvivl? Det kan vi godt forstå

Vi kan godt forstå, det kan være svært at bestemme sig for en favoritpendel blandt alle vores lamper. For vi kunne nemlig heller ikke bestemme os, så der er maaange.

 

Bare rolig, vi hjælper dig


Prøv at låne lampen med dig hjem – så er du 110% sikker på at vælge den rette pendel. Rigtig god lampeshoppelyst.

 

Flere filtre+ Færre filtre-
Sortering
Prisramme
Producent
Designer
Farve 
Materiale 
Diameter (cm)
Kabellængde 
IP-grad