Reservedele Louis Poulsen

Hvis uheldet en dag skulle være ude og du får brug for en reservedel til din Louis Poulsen-lampe, så kan vi hos Lysmesteren være behjælpelige. Vi fører originale reservedele, som kan være rare at have på lager – og er lampen allerede gået i stykker, så kan du glæde dig over, at vi sender dine reservedele hurtigt.

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side

Giv din Louis Poulsen lampe et nyt liv

Med en lampe fra Louis Poulsen har du en lampe for livet, og derfor giver det god mening at kunne give den et nyt liv med reservedele. Netop fordi lamperne fra Louis Poulsen er af så god kvalitet og ligeledes værd at tage hånd om, kan det sagtens betale sig at lede efter reservedele, som kan optimere lampen, for derved at kunne gøre den så god som ny.

Udvalget består primært af metalskærme og glasskærme. Finder du ikke den reservedel du mangler, kan din lokale Lysmesteren-butik hjælpe dig.

Reservedele til enhver Louis Poulsen lampe

Hos Lysmesteren har vi samlet et stort udvalg af forskellige reservedele til lamper fra Louis Poulsen – heriblandt reservedele til de klassiske PH-lamper. Hos os finder du blandt andet forskellige skærme, skærmholdere og kabler til flere af Louis Poulsens mange ikoniske lamper, så du uden besvær kan reparere lampen.

Med andre ord: Uanset hvilke reservedele du leder efter, kan du finde et stort udvalg i vores sortiment.

Reservedele til lamper hos Lysmesteren

Finder du ikke den reservedel du mangler til din Louis Poulsen lampe, kan din lokale Lysmesteren-butik hjælpe dig. Se udvalget af reservedele her på siden eller besøg en af vores butikker, og vi står klar med både hjælp og rådgivning til at finde de rigtige reservedele til din lampe.

Lysmesteren er autoriseret Louis Poulsen forhandler, men produkterne forhandles ikke i følgende butikker: Roskilde og Næstved.

Hvis du står og mangler en ny lampe, kan du med fordel se vores udvalg af lamper fra Louis Poulsen