Reservedele Verner Panton

Står du og skal bruge en reservedel til din Verner Panton-lampe, så er du kommet til det rigtige sted. Her Her hos Lysmesteren finder du reservedele og rengøringssæt til lamper fra Verner Panton, så du uden besvær kan give dem et helt nyt liv igen.

pr. side
Faldende orden

5 varer

pr. side

En lampe der er værd at tage hånd om

En lampe fra Verner Panton er en lampe, der er værd at have og værne om i mange år. Det kan derfor sagtens betale sig at købe reservedele, hvis uheldet en dag skulle være ude. På den måde kan du give lampen et nyt liv, så du kan forlænge glæden og stadig have fornøjelsen af den i mange år endnu.

Uanset om din lampe er gået i stykker, og du mangler nye dele, eller den med årene er begyndt at blive slidt og har fået enten skader eller ridser, så er det ikke noget nye reservedele eller en rengøring ikke kan klare.

Hold lampen ren og fri for støv

Med et rengøringssæt til VP Globe-lamperne, kan du nemt rengøre og vedligeholde skærmen på lampen. I sættet får du en klud og rengøringsmiddel, der er ideelt til rengøring af lampen, samt en pasta, som kan bruges til at fjerne små ridser i lampeskærmen. Med alle delene i rengøringssættet vil du kunne sørge for, at lampen altid vil tage sig godt ud, uanset om den er ny eller af ældre dato.

Reservedele til lamper hos Lysmesteren

Finder du ikke den reservedel, du står mangler til din Verner Panton-lampe, så kan din lokale Lysmesteren-butik hjælpe dig. Se udvalget af reservedele her på siden, eller besøg en af vores butikker, og vi står klar med både hjælp og rådgivning.

Mangler du en ny lampe fra Verner Panton, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af lamper fra Verpan.